Kendte 26. februar 2022

Emil Thorups vilde tilfældighed: Numsekig

Altmuligmanden vidste ikke, at det var veninden Kira Eggers, han tjekkede ud på stranden i Mexico
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Emil Thorup, 38, har som de fleste mænd et godt øje til veldrejede pigenumser, men det er ikke altid, at Emil ved, hvem numsen tilhører, når formerne tjekkes ud.

Ved et vanvittigt tilfælde var han for nylig på ferie i Mexico, hvor han spottede en kvinde ud, der stod og blev fotograferet på stranden. Og den kvinde var altså hans gode veninde, Kira Eggers, 47, der poserede iført badetøj.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Her poserer Kira Eggers på den mexicanske strand, helt uvidende om at hun bliver tjekket ud af Emil Thorup, der var i selskab med en god ven. (Foto: Privat)

Det gik dog først op for Emil, da SE og HØR gjorde ham opmærksom på det.

– Er det rigtigt? Hvor er det sjovt. Og hvad er sandsynligheden lige for det? Det er vildt, at jeg ikke kunne genkende hende, siger han om Kira, som han har kendt i mange år.

– Hun er jo så sød. Hun skulle da have sagt noget.

Stor overraskelse

Men Kira kunne jo ikke se, at Emil Thorup gik bag hendes ryg og tjekkede hende ud. Hun var lige så overrasket, da hun senere ved gennemsyn opdagede den danske kendis bag hende.

Stadig single

Selv om Emil Thorup er blevet fotograferet tæt omslynget med en kvinde, der har sin hånd om ham og med en arm placeret iøjnefaldende tæt på hans bagdel, så bedyrer han, at han stadig er single efter bruddet fra Klara Nygaard.

– Hun er ikke en kæreste. Vi var et par stykker af sted, og jeg har et kærligt forhold til mange. Jeg er stadig single, siger han til SE og HØR.

– Jeg kiggede på billederne og skulle se, hvem der tjekkede min røv ud. Og så var det Emil. Og her gik man og troede, man havde stranden for sig selv. Det var lidt sjovt, og jeg grinede bare af det, siger Kira til SE og HØR.

Oprindeligt var det deres måde at gå på, der gjorde Eggers nysgerrig på parret.

– Jeg tænkte, det så sjovt ud, som de gik helt synkront. Så så jeg det var Emil, fortæller Kira Eggers.

Sponsoreret indhold