eva harlou

Nyeste artikler om eva harlou

Eva Harlou debuterede den 3. januar 2014 som ”X-Factor”s nye ansigt udadtil, og afløste derved forhenværende vært Signe Molde. I 2015 cementerede den spinkle blonde kvinde sin succes som vært, da hun for anden gang bød danskerne op til endnu en sæson af ”X Factor”. Men Harlou er mere og andet end TV-vært.

Eva Harlou er egentligt uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus i 2003. TV var ikke en del af Eva Harlous fremtidsplaner, og efter uddannelsen arbejdede hun derfor som konkurrencearkitekt, underviste på Kunstakademiets Arkitektskole i København og ikke nok med det, så har den unge karrierekvinde siden 2006 drevet sit eget arkitektfirma Eva Harlou Architects. TV-karrieren kom snigende fra en veltegnet sidelinje, da DR kontaktede Eva Harlou for at spørge, om hun ville medvirke i en række arkitekt-programmer som vært. Dette førte til ”Arkitektens hjem" og "Danmarks skønneste hjem", som senere førte til ”X-Factor”.

Eva Harlou har privat også et godt kendskab til musikverdenen. I september 2008 blev hun gift med musiker og musikproducer Thomas Troelsen, som har produceret musik for stjerner som Aura Dione og Junior Senior, og var medproducer på World Cup-sangen ”We are one”, som Pittbul, Jennifer Lopez og Claudia Leitte sang. Ligesom han har været sanger i bandet ”Private”.

Brylluppet mellem Harlou og Troelsen foregik i Holmens Kirke i København blot få måneder efter, at parret var blevet forældre for første gang til sønnen Christian. Knap fem år efter kunne de byde velkommen til barn nummer to, datteren Marie, som kom til verden i januar 2013.

Barsel blev der dog ikke meget af for Eva Harlou. Marie var kun tre en halv måned gammel, da den nybagte mor igen gik i gang med at optage TV-programmer. En beslutning hun ikke tog let på. Til Alt for damerne forklarede hun efterfølgende, at hun frygtede, at hun svigtede sin datter. Gemalen Thomas Troelsen tog seks måneders barsel – men det lettede ikke på Harlous dårlige samvittighed.

- Jeg håber ikke, hun kommer til at hade mig hele livet. Men jeg ved det jo ikke. Jeg ved bare, at hun er et elsket barn, og at hun bliver passet meget godt på. Men mor er meget væk, forklarede hun dengang.

Arbejdspresset og interessen for Eva Harlou er dog ikke blevet mindre af den grund. Den smukke og hamrende populære vært ser bestemt ikke ud til at skulle forlade skærmen lige foreløbig.

Til gengæld, så forlod hun og Thomas hinanden i september 2015.

- Eva og Thomas har besluttet at gå hver til sit. Bruddet er udramatisk, og parrets fokus er nu på at få det bedst mulige samarbejde op og køre omkring deres to fælles børn, udtaler Eva Harlous manager Salli Mortensen til BILLED-BLADET i den forbindelse.

Sponsoreret indhold