Kongelige 2. oktober 2019

Eva og Martin: Det er helt slut

Eva Harlou danner ikke længere par med grevinde Alexandras eks-mand, Martin Jørgensen
(Foto: Birger Storm)

Eva Harlou danner ikke længere par med grevinde Alexandras eks-mand, Martin Jørgensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bekræfter hendes manager, Salli Mortensen, over for ugebladet Her & Nu, der desuden oplyser, at parret ikke har været sammen længe. 

Bruddet kommer formentlig ikke bag på SE og HØRs læsere, der i månedsvis har kunnet følge med i historierne om Martins skandaleliv.

I foråret kom det frem, at Martin havde fuppet grevinde Alexandra for en formue under ægteskabet. SE og HØR kunne afsløre, at et gældsbrev i dag sikrer, at Martin kommer til at betale pengene tilbage, hvis han på et tidspunkt kommer til at tjene penge igen. 

Kort efter kom det så frem, at Martin allerede havde en saftig affære med Eva Harlou, mens han stadig var gift med Alexandra. Det er tvivlsomt, om Eva kendte til den triste historie om Martins økonomiske fup - men uanset hvad kunne hun nu læse om det i pressen.

Siden har parret nærmest ikke vist sig sammen, og mange stillede sig selv det spørgsmål, om Eva dog kunne fortsætte deres forhold efter sandheden kom frem. 

I løbet af sommeren 2019 har Martin vist sig helt uden Eva. Under den københavnske modeuge spærrede mange nok øjnene op, da Martin pludselig arbejdede som rosétjener. Det skete til det velansete danske modebrand DAYs modeugefest i Borgergade i det indre København, lige midt i jetsettets hjerte, hvor den tidligere pseudo-greve sørgede for, at folks glas var fulde.

I sidste uge kunne SE og HØR så afsløre, at Martin hev en ung pige med hjem til hans nye lejlighed på Frederiksberg. Natten til forrige lørdag ankom Martin med en elegant klædt kvinde til lejligheden i Allégade lige ovenpå SE og HØRs stamværtshus, Alléenberg, der i folkemunde kaldes "psykopaten".

Tilsyneladende var det kvindens første besøg på adressen, for hun spurgte til, hvor længe Martin Jørgensen havde boet der. 

- Siden marts, svarede Martin, inden parret forsvandt ind i opgangen.

Interessant nok er det samtidig med, at SE og HØRs afsløringer af Martins dobbeltliv udkom i april.

(Foto: SE og HØR)

SE og HØRs påskeforside 2019.

Martin Jørgensen var gift med grevinde Alexandra fra 2007-2015. Det var Alexandra, der begærede skilsmisse.

Dengang sagde hun:

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen.

Alex, Martin og prinserne

Sponsoreret indhold