Kendte13. oktober 2019

Martins vilde fupnumre: Skandalekongen

Den 41-årige playboy Martin Jørgensen blev afsløret med sit økonomiske fup i SE og HØR i foråret – og nu er forholdet til Eva Harlou slut.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eva_harlou_og_martin_joergensen_birger_storm.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Eva Harlou danner ikke længere par med Alexandras eksmand, Martin Jørgensen. Dermed lider forholdet samme skæbne som det, han havde med grevinde Alexandra.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_joergensen_og_eva_harlou_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Martins forhold til Eva Harlou, 42, lignede til forveksling hans ægteskab med grevinde Alexandra. Parret var en fast del af det københavnske jetset, og de sad altid på første række under modeugen. Her er de til Kopenhagen Fur i Industriens Hus. (Foto: Thomas Laursen)

Bruddet kommer formentlig ikke bag på SE og HØR's læsere, der i månedvis har kunnet følge med i historierne om Martins skandaleliv.

PENGEFUP

I april 2019 kunne SE og HØR afsløre, at Martin Jørgensen havde fuppet grevinde Alexandra, 55, for et betydeligt millionbeløb under ægteskabet. Det kom frem, at hvis Martin på et tidspunkt skulle komme til penge, ville han skulle betale grevinden tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_joergensen_forside_1.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Det er tvivlsomt, om Eva Harlou kendte til Martins økonomiske fup. I hvert fald kan man i dag konstatere, at Martin flyttede fra Eva i foråret. Nærmest samtidig med at denne forside ramte kioskerne. (Foto: SE og HØR)

Martins fupnumre med Alex stod på i en årrække, men det var først til sidst, han blev afsløret. Dog holdt Alexandra på Martins pinlige hemmelighed i årevis, før historien kom frem.

I april 2019 kom det også frem, at Martin havde ført et dobbeltliv, da han var gift med Alexandra. SE og HØR kunne afsløre, at Martin sov med Eva i Alexandra og prinsernes hus, når de ikke var hjemme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_joergensen_forside_2.jpg
 (Foto: SE og HØR)

(Foto: SE og HØR)

SKILMISSEN

Endnu en skilsmissebombe rystede Danmark i september 2015, da grevinde Alexandra meddelte, at hun skulle skilles fra Martin Jørgensen. Samtidig kom en anden nyhed: at Eva Harlou skulle skilles fra musikeren Thomas Troelsen. Og så kom sandheden frem: Martin og Eva dannede par, og SE og HØR var naturligvis først med afsløringerne.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_se_og_hoer.2.jpg
 (Foto: SE og HØR)

https://imgix.seoghoer.dk/martin_se_og_hoer.jpg
 (Foto: SE og HØR)

(Foto: SE og HØR)

https://imgix.seoghoer.dk/martin_se_og_hoer.23.jpg
 (Foto: SE og HØR)

(Foto: SE og HØR)

SPRITDOMMEN

I foråret 2016 rystede Martin Jørgensen atter kongeriget, da det kom frem, at han havde kørt spritkørsel. Samtidig kunne han ikke betale sin gæld, og han blev jagtet af fogeden. Dengang tænkte man, at Martin ramte sin bund, men det ville siden vise sig, at den bund var meget, meget dybere. Nedturen synes nu total.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_se_og_hoer.2.4.jpg
 (Foto: SE og HØR)

(Foto: SE og HØR)

NY KVINDE

For blot to uger siden blev Martin spottet, da han var i færd med at hive en dame med hjem. Da Martin låste døren op til opgangen til lejligheden på Frederiksberg, spurgte kvinden:

– Hvor længe har du boet her?

– Siden marts, svarede Martin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/martin_joergensen_i_se_og_hoer_2.jpg
 (Foto: SE og HØR)

(Foto: SE og HØR)

Dermed tyder det på, at forholdet til Eva forliste i foråret. Martin havde dog ingen kommentarer efterfølgende:

– Jeg kommenterer ikke på privatliv, sagde han.

Læs mere om skandalekongen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold