Kendte 28. september 2019

Martin på nattesjov uden Eva: Hev dame med hjem

I ly af mørket havde grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen travlt med at følge en elegant brunette hjem til sin lejlighed natten til lørdag i sidste uge
(Foto: Dan Mariegaard)

Forhenværende pseudo-greve af Frederiksborg, Martin Jørgensen, afviser kategorisk at fortælle SE og HØRs læsere, hvad der skete, da han i selskab med en jævnaldrende kvinde natten til lørdag i sidste uge ankom til sin lejlighed på Frederiksberg.

– Jeg kommenterer ikke på mit privatliv, siger den 41-årige filmfotograf, der var gift med grevinde Alexandra og senere blev kæreste med designeren og tv-værten Eva Harlou.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Ægteskabet med Alexandra, 55, varede otte år. I dag er der iskold luft mellem Martin og Alexandra samt prinserne Felix, 17, og Nikolai, 20. (Foto: Mikael Rieck)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Men kan du fortælle, hvem hun er, og om du og Eva stadig er kærester?

– Det er så ligegyldigt. I skriver, hvad I vil. Jeg udtaler mig aldrig om mit privatliv, svarer Martin Jørgensen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Siden grevinde Alexandra smed ham på porten, har Martin Jørgensen været sammen med Eva Harlou, 42. (Foto: Dan Mariegaard)

Det, der lignede afslutningen på en glad bytur, fandt sted lidt over klokken tre natten til lørdag i sidste uge, da Martin Jørgensen og en elegant klædt kvinde sammen ankom til Martins hjem i Allégade på Frederiksberg – af alle steder oven på SE og HØRs stamværtshus Alléenberg (i folkemunde Psykopaten).

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Da SE og HØR mødte Martin som vintjener under modeugen i august, forsikrede charmøren, at han og Eva Harlou stadig var sammen. Natten til lørdag var det dog en anden kvinde, han havde med hjem. (Foto: Thomas Laursen)

Cykel og sportstaske

Martin Jørgensen låste sin cykel og hankede op i sin sportstaske, og i selskab med brunetten, der var iført stiletter, forsvandt parret op i Martins lejlighed.

Tilsyneladende var det kvindens første besøg på adressen, for hun spurgte til, hvor længe Martin Jørgensen havde boet der.

– Siden marts, svarede Martin, inden parret klokken 3.08 forsvandt ind i opgangen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Her bor Martin Jørgensen nu – oven på det ikoniske værtshus Alléenberg – også kendt som Psykopaten. (Foto: Dan Mariegaard)

Lejligheden har Martin skaffet gennem sine forbindelser i det københavnske natteliv.

Eva Harlou, som har været Martin Jørgensens kæreste, siden hun forlod musikeren Thomas Troelsen, og Martin blev smidt på porten af grevinde Alexandra, bor fortsat med sine to børn i en lejlighed i en noget fredeligere del af Frederiksberg.

SE og HØR har forsøgt at få Eva Harlou til at fortælle, om hun og Martin stadig er kærester – desværre forgæves.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Martin Jørgensen ønsker ikke at fortælle, om en ny kvinde er kommet på listen over trofæer. Men natten til lørdag havde han altså én med hjem. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold