Kendte 24. august 2021

Eva Harlou og Kenneth Carlsen: Vi er kærester

Forholdet er ganske nyt, slår arkitekten fast
Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck

Efter knap to år som single, er tv-værten og arkitekten Eva Harlou, 44, nu tilbage i et fast forhold. Og den udkårne er ingen ringere end tennisstjernen Kenneth Carlsen, 48.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bekræfter parret overfor SE og HØR.

- Ja, det er rigtigt, at vi er kærester, siger Eva Harlou, da SE og HØR fanger hende.

Oprindeligt havde hun ikke lyst til at tale om forholdet endnu, fordi det er så nyt. Men i weekenden kunne Kenneth Carlsen ikke holde fingrene fra telefonens hjerte-emoji, da han bragte en lille video af Eva Harlou, der gik hen over tennisbanen efter en af deres kampe sammen. Og så kan man jo ikke længere skjule den søde hemmelighed.

– Det er ganske nyt, så det var ikke noget, jeg som sådan havde lyst til at annoncere. Vi har kendt hinanden et par måneder, og forholdet er ganske nyt, fortæller Eva, og løfter lidt af sløret for følelserne:

- Jeg er meget glad for ham, slår hun fast.

Det er snart to år siden, hun og Martin Jørgensen gik fra hinanden efter flere års forhold, og hver gang hun er blevet spurgt til, om der var en ny mand i hendes liv, har Eva Harlou slået fast, at hun var single.

Eva Harlou har to børn med musiksmeden Thomas Troelsen, der efter deres brud fandt sammen med sangeren, Aura, en overgang.

Kenneth Carlsen har ikke selv nogle børn. Han prøvede i en årrække at blive far sammen med sin ekskæreste, Trine Laugesen, men det lykkedes aldrig. Kampen for at blive forældre sled på deres forhold, afslørede han i sin bog, "Alene på Banen".

Det sidste stykke tid har Eva og Kenneth lagt mange ledetråde ud på de sociale medier, når det gælder deres forhold. Således var de sammen i St. Tropez i Frankrig, hvilket de begge skrev om på Instagram, og de tjekkede også begge inde samme dag på museet Louisiana i Nordsjælland.

Men med Kenneths forelskede emoji til videoen af Eva, kan de ikke længere skjule deres kærlighed.

Sponsoreret indhold