Eva Harlou og Kenneth Carlsen taler ud: Smashforelskede

Eva Harlou, 44, og Kenneth Carlsen, 48, har dannet par i tre måneder, efter det slog gnister ved en fødselsdag, hvor de mødte hinanden tilfældigt.

Eva Harlou, 44, og Kenneth Carlsen, 48, har dannet par i tre måneder, efter det slog gnister ved en fødselsdag, hvor de mødte hinanden tilfældigt.

(Foto: Mikael Rieck)

Det skulle egentlig handle om lanceringen af Eva Harlous nye sofadesign, da arkitekten fredag inviterede til pindemadder og drinks hos Formel A i København, men pludselig trådte tennisprinsen Kenneth Carlsen ind ad døren.

Herefter glemte den stanglækre tidligere “X Factor”-vært alt om siddekomfort og genbrugsmaterialer og fortalte i stedet om, hvorfor hun er faldet for servekanonen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Harlous nye sofa, der hedder Friday, er ikke bare flot, den er også lavet af genbrugsplast. (Foto: Mikael Rieck)

– Det er bare pakken med ham her. En god pakke. Vi mødtes til en fødselsdag helt tilfældigt, og så slog det gnister. Det var dejlig nemt. Siden da har vi været sammen, og det er tre måneder nu. Så det er rimeligt nyt, men han har mødt mine børn, fortæller Eva Harlou eksklusivt til SE og HØR.

Og Danmarks bedste mandlige tennisspiller gennem tiderne er da heller ikke bleg for at indrømme, at han er helt vild med den fire år yngre skønhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kenneth Carlsen havde tidligere rekorden for flest gange at være blevet slået ud i første runde af en Grand Slam-turnering, men nu har han i den grad sejret. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg faldt for hende med det samme – meget hurtigt. Det var både det indre og det ydre, og det var meget naturligt med både at snakke og at hygge og at have det sjovt. Jeg vidste godt, hvem Eva var på forhånd, lyder det fra den nuværende tennisekspert på TV 2, som også fortæller, at de er sammen “hele tiden”.

Privattræner

Parret klikker da heller ikke bare mentalt – også fysisk går det for sig mellem Harlou og Carlsen, som giver den gas på tennisbanen med Kenneth som imponeret træner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den tidligere tennisstjerne kunne forståeligt nok ikke holde kyssetøjet fra sin nye kæreste (Foto: Mikael Rieck)

– Vi har været ude at spille tennis et par gange. Jeg kan godt give privattimer. Det har været fantastisk. Jeg synes, det gik supergodt. Det var i bund og grund det, det gik ud på. Du var simpelt hen så bidt af det, og du kunne slet ikke få nok, og så gik solen ned, fortæller Carlsen henvendt til sin smukke kæreste.

Eva Harlou har tidligere dannet par med både grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, 43, og popmusikeren Thomas Troelsen, 39, med hvem hun har to børn, mens Kenneth Carlsen i en årrække forsøgte at få børn med sin eks Trine Laugesen – dog uden held.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Haha!
Ingen tvivl om, at stemningen er i top mellem det hotte par. (Foto: Mikael Rieck)

Hvad der eventuelt skal ske på børneområdet, er parret – som ikke er flyttet sammen – dog ikke kommet til endnu.

– Jeg tror lige, vi tager én ting ad gangen … lyder det fra Eva Harlou med et smil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close