Alexander Kølpin

Foto: All Over Press

Hvem sagde, at mænd ikke kan score iført trikot og balletsko? Når man ser ud som Alexander Kølpin, kan man i hvert fald ...

Hvem sagde, at mænd ikke kan score iført trikot og balletsko? Når man ser ud som Alexander Kølpin, kan man. Og jo, det er ganske vist hans evner udi den smukke dans, der har gjort ham til en stjerne, men forholdene til diverse damer har fyldt ligeså meget over årene.

Han blev solodanser på Den Kongelige Ballet tilbage i 88, og derfra gik det kun en vej. Fem år senere blev han udnævnt til verdens bedste balletdanser, og lige siden har han været et ikon, når det kommer til de fornemme trin. I dag er han bl.a. kunstnerisk leder af sommerballetten på Bellevue Teatret og ejer to badehoteller i Nordsjælland.

Men selvom Kølpin bestemt er en talentfuld herre, dansede han ikke kun dirty på scenen. Som 19-årig fik han en søn med den 16 år ældre balletdanser Anne Marie Vessel. Og for at komplicere tingene yderligere, ja, så giftede hun sig et par år efter med den daværende statsminister Poul Schlüter.

Nogle år - og damer - senere mødte Alexander også den store kærlighed igen i form af jetsetteren Sarah Zobel. De nåede at få to børn og 13 lykkelige år, før hun tog et par forbudte trin i armene på den ni år yngre Burhan G.  Nå ja - Alexander Kølpin kom da ovenpå igen og scorede sig hurtigt en ny og laber model i form af sin nuværende kæreste Anna Otilia van Pold. Som han dog slog op med meget hurtigt.

Forvirret?  Forklaringen er TV-værten Ibi Støving, der kom valsende ind i danserens kærlighedsliv… Og smuttede hurtigt ud igen, videre til den 16 år yngre Simon Makienok. Forholdet varede kun nogle måneder, hvorefter Kølpin vender tilbage til folden med Anna Otilia.

 

Alexander Kølpin
1. juni 1966
55 år
Har børnene Roberta og Vincent fra ægteskabet med Sarah Zobel og sønnen Niclas med Anne Marie Vessel.
Jes Kølpin og Helen Kølpin (forældre)
Cecilie Kølpin (søster)
Anne Marie Vessel, Rose Gad, Julie Strandberg, Malou Aamund, Sarah Zobel, Ibi Støving
Anna Otilia van Pold
Balletdanser

Find din favorit kendis her:

Close