Kølpin: Vild med Rune Klans kæreste

Alexander Kølpin har været rundt omkring det seneste år. Lørdag aften nød han så Rune Klans kæreste

Alexander Kølpin har været rundt omkring det seneste år. Lørdag aften nød han så Rune Klans kæreste

Foto: Mikael RieckEfteråret har allerede vist sig fra sin stormfulde side.

For balletdanser Alexander Kølpin har hele 2013 dog været særdeles stormombust.

Skilsmissen fra Sarah Zobel og hendes nye popscoring, et brast forhold til Ibi Støving og senest det genoptagede romance med "on and off"-kæresten Anna Ottilia van Pold.

Alexander Kølpin: Tilbage til eks'en

Og nu har "Kølle" så kastet sin kærlighed på en ny skønhed, der også trækker spor i den danske kendisverden - nemlig komikeren Rune Klans kæreste Christel Stjernebjerg.

Således vandt Christel lørdag aften Alexander Kølpins gunst, da den tidlige Cirque de Soleil-danserinde sejrede i det storstilede CCC-koreografishow i Forum i København.

Under holdnavnet Christel Stjernebjerg og co. forførte Klans yndige babe sammen med sine meddansere hele dommerpanelet, der udover Kølpin bl.a. talte "Vild med dans"-dommer og balletmester Nikolaj Hübbe og koreograf og Trine Dyrholm-gemalen Niclas Benidxen.

Sarah Zobel: Det værste år i mit liv

Koreografishowet er yderst prestigefyldt blandt de danske dans- og performanceartister og har kun de ypperste af slagsen med.

Se mere om CCC - Copenhagen Choreographer's Competition her

Og den allerypperste mente Kølpin og co. altså var frk. Stjernebjerg, hvis smidige krop Rune Klan altså nyder godt af til daglig.

Tillykke til Christel - og ikke mindst til Rune...


Rune Klan er helt forgabt i sin labre danserinde. Det samme var dommerne i lørdagens CCC-koreografishow i Forum - heriblandt Alexander Kølpin, der gav Klans kæreste Christel Stjernebjerg sejren (Foto: Dan Mariegaard)

Charlotte Bircow: For god til "Vild med dans"


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close