Nyheder3. maj 2017

Henriette Zobel taler ud: Én i familien kan ikke lide mig

Hun fik ikke en invitation til Robertas konfirmation, og nu fortæller hun, hvad årsagen er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/henriette-zobel.jpg
 (Foto: All Over)

Det gjorde ondt på den 54-årige yoga- og mindfuldnessinstruktør, at hun ikke blev inviteret med til konfirmationsfest.

Da Alexanders Kølpin og Sarah Zobels datter Roberta for nylig blev konfirmeret, var det uden Henriette. Noget kan tyde på, at det har haft familiære konsekvenser for hende, at hun blev dømt for at have kørt bil med en promille på 2,26.

Den manglende invitattion resulterede i, at Henriette Zobel lavede et opslag på Instagram, hvori hun skrev, at hun var ked af, at hun ikke var blevet inviteret med til Robertas konfirmation.

- Jeg var bare ked af ikke at være med, siger Henriette Zobel om opslaget til BT.

- Der er faktisk kun én person i famlien, som ikke kan lide mig - og det er i hvert falf ikke min eksmand. Der er én i familien, der bestemmer. Det er ikke et navn, jeg vil nævne, men det kan I måske regne ud, hvis I tænker jeg godt om, siger hun til BT.

Henriette Zobel har over to omgange været gift med Peter Zobel, som er morfar til Roberta. Første gang fra 1987-1988 og så igen fra 1991-2004.

- Ked af at jeg ikke var inviteret - har kendt dig fra fu blev født og din mo fra hun var 6 år. Jeg har hørt fra morfar, at det var en fantastisk dag, skriver hun på Instragam.

Roberta blev konfirmeret i Holmens Kirke, og festen blev holdt på Helenekilde Badehotel, som drives af Alexander Kølpin.

null

Sponsoreret indhold