Nyheder24. november 2016

De kendte kæmpede for julehjælpen

Telefonlinjerne var rødglødende, da bl.a. Ellen Hillingsø og Andrea Elisabeth Rudolph ringede rundt for at samle ind til Røde Kors’ julehjælp.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2_14.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Juletiden nærmer sig med alt, hvad den indebærer af juleknas, god mad, familiesamvær og gaver.

Men for nogle børnefamilier her i landet er det svært at finde overskuddet og midlerne til at skabe en god og hyggelig højtid. Det er familier, som har vanskeligt ved at få hverdagen til at hænge sammen, og i julen mærker de det ekstra meget.

Derfor hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børnefamilier i Danmark til en god jul. Og nu har Røde Kors og Aller Media indgået et samarbejde om at samle ind til familier i Danmark, som er økonomisk udfordrede i hverdagen og i højtiden.

Forleden mødtes en række kendte kunstnere og forretningsfolk hos Aller Media til en holdkonkurrence i den gode sags tjeneste.

De kendte blev delt op i to grupper, som skulle dyste om, hvilket hold der ved at ringe rundt til deres netværk, venner og bekendte, kunne samle flest penge ind til Røde Kors’ julehjælp.

Så gik de ellers i gang med opkaldene. Lige fra første minut ringede de kendte, så telefonerne lødede, og stemningen var i top. For pengebidragene væltede ind, lige så snart de kendte forklarede om sagen.

De to hold kæmpede en brav kamp, og undervejs havde de skiftevis føringen. Efter to timers nervepirrende og neglebidende konkurrence havde det ene hold sikret julehjælp til hele 633 familier, mens vinderholdet havde sørget for, at 890 familier får en god jul.

Julehjælpen består typisk af et gavekort til et supermarked på 800 kr. eller en færdigpakket julekurv.

Se galleriet med alle de kendte, der gav en hjælpende hånd herunder:

Indsamling til Røde Kors' julehjælp

null

Sponsoreret indhold