Nyheder8. oktober 2017

Burhan G åbner op om sin affære med gifte Sarah Zobel

I aftenens afsnit af ”Toppen af Poppen” åbner sangeren Burhan G op for den dramatiske og svære periode i sit liv, hvor han blev forelsket i den gifte jetsetter Sarah Zobel, som han indledte en affære med. - Det var virkelig hårdt, fortæller Burhan G
burhan g
 (Foto: All Over)

Man er som bekendt hverken herre over sine følelser, eller hvem man bliver forelsket sig i. Kærligheden rammer, når den rammer – og den kommer ikke altid lige belejligt.

Det sandede sangeren Burhan G og jetsetteren Sarah Zobel, da de tilbage i 2012 blev stormende forelsket i hinanden – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det fortæller den 34-årige sanger i aftenens afsnit af ”Toppen af poppen”, hvor han er hovedperson.

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortæller Burhan G i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

I forbindelse med det hele valgte Burhan G at sætte ord på sine tanker. Det blev til sangen ”Din For Evigt”, som netop handler om kæresten Sarah Zobel. I sangen fortæller han om ”Forbudte kys der bliver til kærtegn” – og ”Jeg kan prøve, men jeg kan ik´la vær. Og hvis jeg går og siger farvel. Så ved jeg du finder mig alligevel”.

Om den personlige sang siger Burhan G i aftenens afsnit af ”Toppen af poppen”:

- Dén sang var ligesom sådan et skrig om hjælp. Det var min måde at tale til verden på, fordi jeg havde trukket mig fra det hele og havde ikke rigtig lyst til at være en del af det, men det var man jo.

Mens Burhan G ikke før har sat store ord på sin affære med Sarah Zobel, har jetsetkvinden før åbnet op om den svære tid.

Det gjorde hun i et interview med BT i oktober sidste år til BT:

- Det er dybt egoistisk at splitte en familie ad. Men jeg tror, at man nogle gange møder et menneske, man skal møde på et givent tidspunkt, kald det skæbne, eller hvad du vil. Det kan godt være, han eller hun kommer ind i ens liv på en lidt uheldig måde, men du er nødt til at have tillid til skæbnen. Vi vil gerne kontrollere alting, men nogle gange kaster livet brikkerne op i luften, når vi synes, vi har allermest kontrol over det. Vi kan ikke kontrollere alting.

Sarah Zobel og Burhan G blev forældre til sønnen Dallas 29. december 2015. I forvejen har Sarah Zobel børnene Roberta og Vincent, som hun har fra ægteskabet med Alexander Kølpin.

Du kan se billeder af Sarah Zobel og Burhan Gs kærlighedsferie til Maldiverne i begyndelsen af 2013 herunder:

Sarah Zobel og Burhan G: Hed kærlighedsferie

Sponsoreret indhold