X Factor16. marts 2019

Sofie Linde står fast: Det er ikke mit job

For lige knap en uge siden måtte Hugo Helmig overnatte i detentionen i en rus af kokain. Fredag aften stod han på scenen i "X Factor", hvor skandalen ikke blev nævnt overhovedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190315_dm_x_factor_live_3_086.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Hugo Helmig har været på alles læber i ugens løb, efter han i sidste weekend måtte overnatte i detentionen i en kæmpe kokain-rus. Fredag aften stod den unge hitmager så på scenen i "X Factor", hvor alle lod som om, at det ikke er sket.

Chefen for det hele i det populære sangprogram er uden tvivl Sofie Linde. Den dygtige TV-vært valgte dog ikke at spørge ind til det, som alle har talt om i ugens løb.

Mange seere og journalister sad formentlig klar med med en lang skriftrulle af spørgsmål, som de gerne ville stille Hugo Helmig i forbindelse med hans kokain-skandale. Men det valgte den blonde "X Factor"-boss at undgå.

- Jeg synes ikke, det er mit job at spørge ind til det, lød det bestemt fra Sofie Linde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_j5r5525.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sofie Linde stillede ikke Hugo Helmig ét spørgsmål om hans kokain-skandale (Foto: Dan Mariegaard)

Radiotavsheden om Hugos narkoproblemer valgte Sofie Linde altså at holde. Hun afviser dog, at hun er blevet tvunget til at tie stille om den velomtalte sag.

- Jeg har ikke fået mundkurv på, fortalte Sofie Linde.

I en anden del af kendisland valgte Lindes tidligere kollega Bubber at dele sin holdning til Helmig junior. Det gjorde han i Go' Morgen Danmark.

- Jeg synes bare på en eller anden måde, at man må statuere et eksempel, og man må turde at sige "nej, vi vil ikke hylde det her". Der må være nogle konsekvenser, sagde den populære TV-veteran fredag om Hugos optræden i "X Factor" senere samme aften, som han ikke mener burde have fundet sted.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171003_wen_-_bubber_47.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Bubber synes ikke, at Hugo Helmig burde optræde i "X Factor" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hvor Bubber tydeligvis har en stærk holdning til den unge smørstemme, er Sofie Linde anderledes tavs.

- Det må være Bubbers udtalelse. Det er jo hans mening, fortalte Sofie Linde.

Mange seere virker til at være enig med Bubber fremfor "X Factor"-dronningen. På diverse kommentarspor på Facebook kan man se, at mange ikke mener, at den 20-årige fyr burde have optrådt i bedste sendetid så kort tid efter hans kokain-nedtur.

Se klippet nedenunder, hvor Sofie Linde fortæller om Hugo Helmig:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold