Kendte10. marts 2019

Hugo Helmig tilbageholdt af politiet i kæmpe kokainrus

Hugo Helmig har tilbragt natten til lørdag i detentionen, efter at han var kraftigt påvirket af kokain
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo_helmig.jpg
 Foto: Aller Media

Hugo Helmig har tilbragt en del af weekenden i detentionen i sin hjemby Aarhus.

Den 20-årige sanger blev nemlig tilbageholdt af politiet og taget med på stationen natten til lørdag, efter at han blev fundet kraftigt påvirket af kokain.

Det fortæller sangerens manager til Ekstra Bladet.

Der var ifølge manageren ikke tale om en egentlig anholdelse, da Hugo Helmig ikke havde gjort skade på nogen eller gjort noget ulovligt.

Der var snarere tale om en form for forvaring, da Hugo Helmig var meget påvirket.

- Kokain er et farligt stof. Det er der ingen, der kan tåle, og det kan Hugo heller ikke. Han bliver underlig af det. Han bliver trist, og han bliver sur, når han gør det. Det var det, der skete i går, og derfor skulle han have hjælp, og det fik han af politiet, som tog ham med, siger Hugo Helmigs manager, Jakob Sørensen, til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo_helmig_11.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hugo Helmig blev taget med på stationen, fordi han reagerede voldsomt på den mængde kokain, han havde taget. Foto: Kaspar Wenstrup

Den unge musiker – der er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen – har kæmpet med et misbrug af netop kokain, og han er pt. i behandling for det.

Men ifølge manageren faldt han altså i igen i weekenden, hvilket foruden en tur i detentionen også betød, at han måtte aflyse en planlagt koncert i Vejle lørdag aften.

Artiklen fortsætter under instagram-billedet...

20-årige Hugo Helmig skal giftes med kæresten Marie Frølund. Nyheden afslørede parret på instagram tilbage i november.

Manageren fortæller i forbindelse med weekendens uheldige episode, at Hugo Helmig skal fortsætte sit behandlingsforløb.

- Hugo er i løbet af det sidste år faldet i et par gange med at tage kokain, og det har vi sammen med ham taget hånd om. Han startede i behandling i starten af det her år, og alt er faktisk gået rigtig godt. Han har udsendt en plade, men det, der sker i går, det er, at han falder i igen, siger Jakob Sørensen til Ekstra Bladet.

Manageren understreger, at Hugo Helmig ikke er blevet sigtet for nogle lovovertrædelser i forbindelse med episoden natten til lørdag.

Sponsoreret indhold