Mens Sofie Linde arbejder: Det laver Trine og Joakim under "X Factor"

(Foto: Mikael Rieck)

Mor er på arbejde, og far passer barnet derhjemme. Sådan er rollefordelingen hos "X Factor"-værten Sofie Linde og hendes mand Joakim Ingversen.

De seneste par år har de begge arbejdet med det populære sangprogram på DR. Men med skiftet til TV2 er det kun Sofie Linde, som er taget med.

Det betyder, at Joakim Ingversen har fået til opgave at passe deres lille datter Trine. Men det har krævet tilvænning for Sofie ikke at have sin gemal med på arbejde.

- Det er en lille smule underligt, men det er samtidig også betryggende, fordi så ved jeg, at han er sammen med min datter, og at hun er kommet i seng til tiden og fået en masse god mad. Så på den måde er det okay, siger Sofie Linde til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Men hvad laver Joakim og Trine så, mens mor Sofie underholder hele Danmark fra "X Factor"-scenen?

- De ser mange dyrefilm. Hun er meget begejstret for dyr, og der er sådan en film på Netflix, der hedder ”Afrikas vilde katte”, som handler om nogle løver og sådan noget, så sidder hun og siger ”vov vov”. Det gør vi hver aften, fortæller den farverige TV-darling.

Se hele interviewet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Og hjemme fra sofaen sørger Joakim for, at Sofie kan få stillet savnet til datteren Trine.

- Jeg har fået nogle så søde videoer. De har kamphygget sig, forsikrer Sofie, som har fået meget ros sin indsats i den bedste sendetid.

Som gammel Ramasjang-pige forsøger Sofie at få Trine til at blive bidt af det klassiske børne-TV, som hun selv er opvokset med. Det går dog ikke helt så godt.

- Hun går jo bare, hvis hun keder sig. Så hvis man gerne lige vil have 20 minutter med ro på, så skald der være noget med dyr, griner den dygtige skærmtrold.

Du kan endnu en gang nyde Sofie Linde på skærmen, når "X Factor" toner frem på TV2 klokken 20.00.

Se videoen, hvor Sofie Linde forklarer, hvorfor hun er så hård ved Thomas Blachman:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close