Sofie Linde og Anders Breinholt danner par

Sofie Linde, 29, og Anders Breinholt, 46, har aldrig stået på de skrå brædder før. Til foråret kan de opleves i \

Sofie Linde, 29, og Anders Breinholt, 46, har aldrig stået på de skrå brædder før. Til foråret kan de opleves i "en slags forestilling" på Aveny-T i København.

Foto: Oscar Meyer

Hvis du ikke kan få nok af ”Natholdet”, når Sofie Linde gæster Anders Breinholts talkshow, så er der godt nyt.

For Flammen og Frikadellen, som de kaldes blandt venner, indtager næste år de skrå brædder på Aveny-T.

Makkerparret har slået det røde hår og madkassefaconen sammen, som der står i pressemeddelelsen, og arbejder lige nu på at skabe et show, som de kalder ”Linde og Breinholt – en slags forestilling”.

Hvad man kan forvente af showet, er der endnu ikke helt enighed om.

– Man kan forvente to skriveborde, en mand, en kvinde og et shitload af dårlig humor og uvidenhed, fortæller Linde, men Breinholt korrigerer.

– Man skal se frem til en samfundskritisk forestilling, hvor man roligt kan læne sig tilbage og åbne den mentale kuffert og forvente viden til lagring deri. Man går derfra som et nyt og klogere menneske, siger den garvede TV-vært.

Det passer dog efter sigende ikke.

– Det er løgn … Det skal man ikke se frem til. Men vi har gjort os umage for, at folk bliver underholdt og får en god aften i vores selskab, afslører ”X Factor”-værten, som har været i Anders Breinholts varme stol i ”Natholdet”-studiet et utal af gange.

Deres kugleskøre kemi brænder igennem TV-skærmen og lægger seerne ned i sofaen med latterkramper.

Men ind imellem de platte jokes kommer der også afsløringer på bordet.

Det var nemlig til Anders Breinholt i ”Natholdet”, at den 29-årige jyde afslørede, at hun skulle giftes med Joakim, og siden fortalte hun også, at parret ventede deres første barn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close