Kendte13. marts 2019

Mor ringede til politiet: Sådan blev Hugo Helmig anholdt

Hugo Helmig står midt i sin første offentlige krise efter hans kokain-fadæse. Nu viser det sig, at det var sangstjernens egen mor, der ringede efter politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo_helmig2_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

For første gang i sin relativt korte karriere er Hugo Helmig kommet i modvind. I weekenden måtte det unge stjerneskud nemlig en tur i detentionen pga. en kæmpe kokainrus.

Det kom frem i søndags, da Ekstra Bladet kunne berette om Hugos vilde weekend. Nu er det så kommet frem, at det er sangtalentets egen mor, Renée Toft Simonsen, som ringede efter politiet.

Det skriver BT, som er kommet i besiddelse af døgnrapporten fra Østjyllands Politi, som avisen har fået aktindsigt i.

Her fremgår det, at den tidligere model ringede til alarmcentralen klokken 04.51 natten til lørdag, da hun sandsynligvis var bekymret.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-helmig_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig er forældre til Hugo Helmig (Foto: Thomas Laursen)

- Anmelderen oplyste, at hendes søn løb rundt ude på gaden i psykotisk tilstand, står der i en anmærkning i døgnrapporten, som BT har fået aktindsigt i.

Anholdelsen skete ved forældrenes adresse på Bülowsgade i Århus Midtby. Herefter blev 20-årige Hugo Helmig bragt til detentionen, hvor han kunne sove sin kokainrus ud.

Hugo Helmig har været ude og undskylde for sin opførsel. Men den store forklaring er ikke kommet endnu.

- 'Tusind tak for alt den kærlighed jeg har modtaget de sidste par dage. Jeg er dybt taknemmelig og glæder mig meget til at komme ud og spille i weekenden. Jeg er ked af mine fejl, men ser fremad, og nu skla det handle om musikken. Vejle - undskyld - vi ses en anden gang. Kh Hugo', skriver Hugo Helmig i et opslag på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo_helmig.jpg
 Foto: Aller Media

Hugo Helmig har storhittet med blandt andet sangen "Please don't lie" (Foto: Aller Media)

Allerede på fredag er Hugo Helmig dog tilbage, hvor han er bedst - på en scene. Her skal den unge stjerne in spe optræde til "X Factor".

Se Hugo Helmig fortælle om kæresten Marie:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold