Kias drøm knust: - Walid vil ikke have flere børn med mig

Kias og Knaldperlens søn blev døbt søndag.

Kias og Knaldperlens søn blev døbt søndag.

Foto: Aller Media

Kia Sødergreen drømte om den store børnefamilie – men desværre ser det ikke ud til, at den unge mor får flere børn med kæresten Walid ”Walle” Bechara.

Walle tør nemlig ikke få flere børn med Kia – han er bange for, at hun endnu engang vil udvikle en alvorlig fødselsreaktion.

Det fik hun nemlig, da hun fødte parrets søn Marcus tilbage i september sidste år. Siden har Kia stort set været indlagt konstant på psykiatriske afdelinger, og senest har hun været indlagt i over tre måneder på et lukket afsnit.

Til Realityportalen.dk siger Kia:

– Walle og jeg får nok ikke flere børn. Walle vil ikke have flere børn, for han er bange for, at det ender ud i det samme som nu, siger Kia til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Lige nu er Walle meget afklaret med, at vi ikke skal have flere børn. Men jeg håber da, at han skifter mening om nogle år, og jeg har det godt. Hvis jeg har det godt, og det fungerer godt med Marcus, så er jeg villig til at prøve igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kias og Knaldperlens søn blev døbt søndag.

Kia sammen med kæresten Walle, der nu passer sønnen fuldtid. Foto: Aller Media

Tidligere på ugen var der dog et lille fremskridt i Kias vej til et mere stabilt liv. Her afhørte hendes tvangsindlæggelse, og hun valgte herefter at lade sig udskrive fra den psykiatriske afdeling. Det betød dog ikke, at den unge mor vender hjem til sønnen Marcus og kæresten Walle.

Kia må nemlig stadig ikke se sin søn, fordi lægerne mener, at han kan tage skade af at se Kia have det psykisk dårligt. Kia har også haft tanker om at skade sin søn, når det har været allerværst.

Desuden mener lægerne også, at Kia stadig er for ustabil til at håndtere, hvis Marcus bliver ked af det eller græder.

Derfor har den unge mor besluttet at flyttet ind i et bofællesskab for psykisk syge. Her vil sundhedsfaglige personer stadig hjælpe hende med hverdagen og medicinen, som hun får i kampen mod fødselsdepressionen. Desuden vil hun også modtage terapi.

I første omgang kom Kia ved et uheld til at ”afsløre”, at hun var indlagt. Det var hvert fald ikke meningen, at hendes mange følgere skulle opdage, at hun var indlagt på en psykiatrisk afdeling, da hun den 8. november 2017 delte et billede af sønnen Marcus.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Vi er blevet tilbudt parterapi. Vi har masser af kærlighed til hinanden, men vi skal have snakket alt det igennem, som er sket det sidste halve år, siger Kia om forholdet til kæresten Walid ”Knaldperlen” Bechara.

Kia og Walle til Reality Awards tidligere på året. Foto: Aller Media

Flere af hendes følgere bemærkede dog det karakteristiske sengetøj på billedet og kunne derudfra regne ud, at den unge mor måtte være indlagt på en psykiatrisk afdeling.

Dengang var hun indlagt i seks måneder, før hun i april blev udskrevet. Desværre vendte de voldsomme symptomer vendt tilbage igen, og de sidste måneder var Kia igen indlagt, denne gang på en lukket afdeling, fordi hun havde tanker om at gøre skade på sin søn.

- Mange spørger ind til en opdatering om hvordan det hele går. Jeg er stadig tvangsindlagt på en lukket afdeling og har været her i over 3 måneder nu. Det går meget op og ned, jeg har det svært. Men jeg kæmper hver dag. Jeg må stadig ikke se Marcus og det er selvfølgelig hårdt. Walle og jeg har stadig et helt fantastisk forhold, han støtter mig i det hele og vi er stadig lige så forelsket som da vi mødte hinanden, skrev Kia forleden siden på instagram.

Under sin halvårlige indlæggelse blev Kia tilbudt elektrochokterapi, fordi den antidepressive medicin ikke havde den ønskede effekt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kia Sødergreen blev ramt af en fødselsdepression, efter hun havde født sønnen Marcus.

Kia havde glædet sig til at blive mor, men blev ramt af en alvorlig fødselsdepression kort efter. Foto: Peter Grosen

Elektrochokterapi er en behandling, hvor man får ført en svag elektrisk strøm gennem hjernen, mens man er i narkose. Behandlingen kan være yderst effektiv for patienter, der er depressive.

Kia ønskede dog at se, om hun ved hjælp af andre tiltag – blandt andet motion – kunne få det bedre, og i april havde hun det så godt, at hun blev vurderet rask nok til at vende hjem.

Siden blev hun dog igen indlagt - denne gang i over tre måneder på en lukket afdeling, hvor hun blandt andet har haft det så dårligt, at hun har været 

Det fortalte Kia forleden sine 25.000 følgere på Instagram:

- Efter at have været tvangsindlagt i 3 1/2 måned på en lukket afdeling har det her nok været min hårdeste indlæggelse nogensinde med tvangsholdelse, fastholdelse, tvangsmedicin i sprøjter, og hvad jeg ikke har været igennem denne gang. Jeg har oplevet en hel ny side af mig selv på godt og ondt, skrev den ærlige mor.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close