Kia udskrevet: Må ikke komme hjem

(Foto: Aller Media)

I efteråret kom det frem, at den tidligere realitydeltager Kia "Sugar" Sødergreen atter var blevet indlagt på en psykiatrisk afdeling

Siden hun og Walid "Knaldperlen" Bechara blev forældre til en søn for lidt over et år siden har den nybagte mor kæmpet med en svær fødselsdepression. Tidligere har reality-baben afsløret, at hun har været indlagt i alt syv gange

Nu fortæller Kia, der gennem hele sit forløb har været meget ærlig og åben over for sine 25.000 følgere på Instagram, at hendes tre en halv månder lange tvangsindlæggelse på en lukket psykiatrisk afdeling er ophørt, og hun derfor har valgt at blive udskrevet. 

Men udskrivelsen er ikke lig med, at den 28-årige mor må komme hjem til sin lille søn og hans far. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Så blev min tvang ophørt og jeg har derfor valgt at blive UDSKREVET ! MEN... Walle og jeg flytter pt fra hinanden. Jeg må ikke komme hjem... Jeg må stadig ikke se Marcus eller være alene. Jeg skal derfor det næste stykke tid, bo på et bosted for psykisk syge hvor der er personale døgnet rundt. Jeg må erkende, at jeg synes det er en hård omgang jeg er igennem. Efter at have været tvangs indlagt i 3 1/2 måned på en lukket afdeling, har det her nok været min hårdeste indlæggelse nogen sinden med tvangsholdelse, fastholdelser, tvangs medicin i sprøjter og hvad jeg ikke har været igennem denne gang. Jeg har oplevet en hel ny side af mig selv på godt og ondt. #brydtabuet #psykiatri #morsyg #sværetider #indlagt #udskrevet #flytter #bosted

Et opslag delt af Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) den

- Walle og jeg flytter pt. fra hinanden. Jeg må ikke komme hjem... Jeg må stadig ikke se Marcus eller være alene. Jeg skal derfor det næste stykke tid bo på et bosted for psykisk syge, hvor der er personale døgnet rundt. Jeg må erkende, at jeg synes, det er en hård omgang, jeg er igennem, skriver Kia på sin Instagram. 

Kia deler også med sine mange følgere, at det har været en hård omgang at være tvangsindlagt. 

- Efter at have været tvangsindlagt i 3 1/2 måned på en lukket afdeling har det her nok været min hårdeste indlæggelse nogensinde med tvangsholdelse, fastholdelse, tvangsmedicin i sprøjter, og hvad jeg ikke har været igennem denne gang. Jeg har oplevet en hel ny side af mig selv på godt og ondt, erkender hun. 

Kia har tidligere fortalt, hvorfor hun ikke må se sin søn, så ofte som hun gerne vil

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

#brydtabuet #spørgsmål Mange har stillet mig de samme spørgsmål omkring Marcus og jeg. Marcus bemærker ikke at jeg ikke er tilstede hverdag. Han genkendte mig med det samme i går og ville op til mig #mithjertesmelter Jeg har ikke måtte se Marcus fordi jeg har været så skidt, at jeg har haft dumme tanker om at gøre Marcus fortræd. Jeg har fået fortalt at det er for at passe på Marcus og jeg, så når vi ses skal det være godt for os begge. Altså en positiv oplevelse. At jeg er glad og har overskud til ham, så Marcus oplever mig glad og som en god mor. Der er ikke blevet afgjort endnu hvor tit jeg må se Marcus har i ellers nogle spørgsmål, er i velkommen til at skrive dem i kommentarerfeltet her #morsyg #indlagt #sværetider #savnerminsøn #elskerminedrenge #brydtabuet

Et opslag delt af Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) den

- Jeg har ikke måtte se Marcus, fordi jeg har været så skidt, at jeg har haft dumme tanker om at gøre Marcus fortræd. Jeg har fået fortalt, at det er for at passe på Marcus og jeg, så når vi skal ses, skal det være godt for os begge. Altså en positiv oplevelse. At jeg er glad og har overskud til ham, så Marcus oplever mig glad og som en god mor. Det er ikke blevet afgjort endnu, hvor tit jeg må se Marcus, skrev den tidligere "Kongerne"-deltager dengang på sin Instagram. 

Mange af Kias følgere var også nysgerrige efter at vide, om Marcus kunne mærke, at hans mor ikke var en del af hans hverdag. 

- Marcus bemærker ikke, at jeg ikke er tilstede hver dag. Han genkendte mig med det samme i går og ville op til mig, fortalte Kia om, da hun dengang så sin søn for første gang i syv uger. 

En anden læser ville også vide, om hun og Walid "Knaldperlen" Bechara havde gjort sig tanker om at få flere børn, efter det de havde været igennem. 

- Jeg vil gerne have, at Marcus får en søster eller bror. Men som vores situation ser ud lige nu, skal vi ikke have flere børn. Det vil jeg slet ikke byde Walle, svarede hun i kommentarfeltet på sin Instagram. 

Kia understregede også, at parforholdet ikke led under det, der går igennem.

- Walle og jeg bliver sammen, vi er kun blevet stærkere sammen af at gennemgå dette, skrev hun. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close