Indlagt på den lukkede: Derfor må Kia ikke se sin søn

Kia Sødergreen

Kia Sødergreen

(Foto: Peter Grosen)

Sidste måned afslørede den tidligere realitydeltager Kia "Sugar" Sødergreen, at hun igen var blevet indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling

Den unge mor har, siden hun fødte sønnen Marcus for lidt over et år siden, kæmpet med en svær fødselsdepression og har gennem hele sit forløb været meget åben omkring, hvad hun og hendes lille familie kæmper med. 

I sidste uge fortalte Kia, at hun havde fået lov at se sin lille søn i en halv time for første gang i syv uger, og nu afslører hun, hvorfor hun ikke må se sin søn så tit.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

#brydtabuet #spørgsmål Mange har stillet mig de samme spørgsmål omkring Marcus og jeg. Marcus bemærker ikke at jeg ikke er tilstede hverdag. Han genkendte mig med det samme i går og ville op til mig #mithjertesmelter Jeg har ikke måtte se Marcus fordi jeg har været så skidt, at jeg har haft dumme tanker om at gøre Marcus fortræd. Jeg har fået fortalt at det er for at passe på Marcus og jeg, så når vi ses skal det være godt for os begge. Altså en positiv oplevelse. At jeg er glad og har overskud til ham, så Marcus oplever mig glad og som en god mor. Der er ikke blevet afgjort endnu hvor tit jeg må se Marcus har i ellers nogle spørgsmål, er i velkommen til at skrive dem i kommentarerfeltet her #morsyg #indlagt #sværetider #savnerminsøn #elskerminedrenge #brydtabuet

Et opslag delt af Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) den

- Jeg har ikke måtte se Marcus, fordi jeg har været så skidt, at jeg har haft dumme tanker om at gøre Marcus fortræd. Jeg har fået fortalt, at det er for at passe på Marcus og jeg, så når vi skal ses, skal det være godt for os begge. Altså en positiv oplevelse. At jeg er glad og har overskud til ham, så Marcus oplever mig glad og som en god mor. Det er ikke blevet afgjort endnu, hvor tit jeg må se Marcus, skriver den tidligere "Kongerne"-deltager på sin Instagram. 

Mange af Kias følgere er også nysgerrige efter at vide, om Marcus kan mærke, at hans mor ikke er en del af hans hverdag. 

- Marcus bemærker ikke, at jeg ikke er tilstede hver dag. Han genkendte mig med det samme i går og ville op til mig, fortæller Kia om, da hun så sin søn for første gang i syv uger. 

En anden læser vil også vide, om hun og Walid "Knaldperlen" Bechara har gjort sig tanker om at få flere børn, efter det de har været igennem. 

- Jeg vil gerne have,a t Marcus får en søster eller bror. Men som vores situation ser ud lige nu, skal vi ikke have flere børn. Det vil jeg slet ikke byde Walle, svarer hun i kommentarfeltet på sin Instagram. 

Kia understreger også, at parforholdet ikke lider under det, der går igennem.

- Walle og jeg bliver sammen, vi er kun blevet stærkere sammen af at gennemgå dette, skriver hun. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close