Reality9. november 2017

Kia indlagt med fødselsdepression

Kia Sødergreen, der danner par med Walid "Knaldperlen" Bechara, blev mor for første gang i september. Nu er hun blevet indlagt med en fødselsdepression
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-05421.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det er ikke mere end halvanden måned siden, at Kia "Sugar" Sødergreen blev mor for første gang.

Nu afslører hun, at hun er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling, da hun har fået en fødselsdepression.

- Jeg har desværre fået en voldsom reaktion efter fødslen som har resulteret i en indlæggelse på psykiatrisk afdeling, skriver Kia til et billede, som hun har lagt på Instagram.

Her skriver hun også, at hun ser det som et nederlag, at hun er blevet indlagt.

- Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sosu-assistent i psykiatrien, så ikke nok med at det føles som et kæmpe nederlag pludselig at være patient i sit eget fag, skriver hun.

Indlæggelsen har blandt andet betydet, at hun kun må se sin nyfødte søn to gange om ugen.

I sit meget ærlige opslag forklarer Kia også, hvorfor hun har valgt at dele sin historie.

- Og hvorfor vælger jeg at dele noget af det mest sårbare der sker i mit liv lige nu. Det gør jeg fordi at alle kvinder kan risikerer at få en fødselreaktion og det gør ikke en dårligere til ens arbejde eller til en dårligere mor, skriver hun til billedet, hvor hun sidder sammen med sønnen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Under graviditeten har Knaldperlen og Kia været meget åbne omkring deres forventninger til den kommende familieforøgelse, men parret var faktisk i tvivl om, hvorvidt de havde lyst til at vide, om det var en dreng eller en pige, de ventede.

- Vi havde diskuteret lidt frem og tilbage om vi ville have det som en overraskelse til fødslen eller om vi faktisk gerne ville vide det. Vi blev faktisk hurtigt enige om, at vi ikke kunne vente med at finde ud af hvad der gemte sig inde i min mave, skrev Kia på sin blog, da de afslørede barnets køn.

Knaldperlen og Kia Sødergreen mødte hinanden, da de var med i TV-programmet "Kongerne" på Kanal 5. Her kunne man blandt andet se, hvordan de havde sex for åben skærm.

Siden udviklede deres forhold sig dog, og i 2015 valgte de at flytte sammen i en lejlighed i København.

Du kan se flere billeder af Kia "Sugar" Sødergreen i galleriet herunder

Kia Sødergreen - februar 2017

Sponsoreret indhold