Kæmpe drama efter Robinson: Sasha har søgt om polititilhold

Foto: TV3

Der manglede hverken drama eller spænding i mandagens Robinson-afsnit.

To af deltagerne endte nemlig i et verbalt slagsmål, der formentligt sent vil blive glemt.

Skænderiet mellem Sasha og Martin begyndte efter en nat uden alt for megen søvn – og den manglende søvn resulterede i flere hårde ord – særligt fra Martin, der kaldte Sasha for "doven", "grim" og ”et fugleskræmsel”.

Men skænderiet stoppede ikke på Filippinerne. Også efter de begge er vendt hjem til Danmark, har luften været fyldt med hårde ord fra begge parter.

Nu fortæller Sasha, at Martin har skrevet og sagt så grimme ting til hende, at hun har set sig nødsaget til at kontakte politiet.

Det fortæller Sasha til Realityportalen.dk.

– Han har skrevet nogle virkelig grimme og truende ting til mig. Han har blandt andet skrevet, at han ville ønske, at han havde en tidsmaskine, så han kunne rejse tilbage i tiden og give min far en pakke kondomer. Han har også skrevet, at jeg må være blevet kneppet af mine forældre. Han har skrevet nogle virkelig grimme ting, siger Sasha til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Derfor har jeg meldt ham til politiet, og jeg har søgt polititilhold mod ham. Jeg føler mig bange og usikker efter hans beskeder, og det gider jeg ikke. Han har virkelig været modbydelig og er gået langt over grænsen.

Herunder kan du se videoer af det voldsomme skænderi, som udviklede sig mellem Sasha og Martin under årets ekspedition.

Artiklen fortsætter under videoerne...

Martin fortæller til SE og HØR, at han ikke fortryder skænderiet med Sasha på øen, selv om de var på samme hold og egentlig burde samarbejde i stedet for at mundhugges.

- Jeg fortryder ikke alle ordene, jeg sagde. For jeg synes stadig, at det er dårlig stil, at man ikke deltager i fællesskabet og bare ligger og slikker sol, mens vi andre arbejder. Men jeg var nok lidt barnlig, da jeg kaldte hende grim og et fugleskræmsel. Der ville jeg nok ønske, at jeg havde taget diskussionen lidt mere voksent, siger Martin til SE og HØR.

Martin, der måtte udgå fra ekspeditionen mandag aften som følge af sin dårlige ryg, fastslår også, at han aldrig har ønsket Sasha død.

- Det passer ikke. Jeg har ikke sagt, at jeg ønskede hende død. Jeg har sagt, at jeg ønskede, at hun ikke var blevet født. Det er noget andet. Selvfølgelig ønsker jeg ikke hende død, siger Martin til SE og HØR, inden han tilføjer, at Sasha har bagtalt ham til en nylig afholdt Robinson-fest.

- Og så viser det sig, at hun har bagtalt mig helt vildt til en fest med de andre Robinson-deltagere for en måneds tid siden, hvor de var til fest hos en Robinson-deltager, hvor jeg ikke kunne deltage. Hun har svinet mig til, jeg har set billeder og video af det. Det er simpelthen til grin, lyder der fra den tidligere Robinson-deltager.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close