Robinson Ekspeditionen 3. september 2018

Video: : Her afslører Robinson-Sasha, at hun er født som dreng

I aftenens afsnit af Robinson Ekspeditionen afslører Sasha, at hun blev født som dreng, men valgte at skifte køn for nogle år siden. Afsløringen kommer kort efter, at hun har haft et særdeles ophedet skænderi med Martin, der kaldte hende ”grim” og sagde, at hun lignede en dreng. Se klippene lige her
(Foto: TV3)

I aftenens afsnit af Robinson Ekspeditionen vælger Sasha at afsløre en særdeles personlig hemmelighed – efter et særdeles ophedet og beskidt skænderi mellem hende og Martin.

Sasha afslører nemlig, at hun blev født som dreng.

- Jeg har noget rigtig vigtigt at fortælle jer. Jeg har ikke været helt ærlig overfor jer. Det håber jeg, at jeg kan være nu, lyder det fra Sasha, inden hun tager mod til sig og fortæller, at hun for nogle år siden tog sit livs beslutning: Hun valgte at få foretaget en kønsskifteoperation.

- Jeg håber ikke, at I dømmer mig på det her, fortæller Sasha videre.

Du kan se klippet, hvor Sasha fortæller, at hun er født som dreng herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Afsløringen kom kort efter, at Sasha havde været i en særdeles beskidt diskussion med Martin, der havde kastet flere hårde ord i retning mod hende:

– Hvor er du syg! Hvis jeg skal være helt ærlig, jeg synes, du ligner en mand, og du er total idiot. Jeg har ikke stået og gloet på dig i et kvarter, hvad er det for noget pis at fyre af, det har jeg fandme ikke gjort, det kan jeg godt love dig for, lød det hårdt fra Martin.

Du kan se skænderiet i videoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Inden Robinson Ekspeditionen blev skudt i gang på TV3, fortalte Sasha om sit kønsskifte til SE og HØR.

- Jeg følte allerede, da jeg var tre, at jeg var en kvinde, lød det fra Sasha tidligere på sommeren.

Hun har været igennem seks operationer på sin rejse fra mand til kvinde.

- Jeg har fået lavet bryster, fået lavet noget i ansigtet og fået lavet kønsorganer. Det er en proces, der har varet i fire år nu.

Siden de mange operationer har Sasha – foruden sin rolle som Robinson-deltager – også vist sig frem i SE og HØR, hvor hun har været SE og HØR-pige.

- Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan være sig selv og fri og føle sig sexet. Jeg synes, at der er mange transkønnede, der pakker sig selv ind og er bange for at vise, hvem de er. Og jeg gør det modsatte. Jeg er ikke bange for at vise, hvem jeg er. Og jeg er ikke bange for at være nøgen, fortæller Sasha, der gerne viser alt frem, så det ikke forbliver et mysterie.

Du kan se et interview med Sasha herunder:

Sasha Sprange juni 18

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold