Martin om vanvids-skænderi med Sasha: - Det fortsatte da vi kom hjem

Foto: TV3

Der manglede hverken drama eller spænding i aftenens Robinson-afsnit. To af deltagerne endte således i et verbalt slagsmål, der sent vil blive glemt.

Skænderiet mellem Sasha og Martin begyndte efter en nat uden alt for megen søvn – og den manglende søvn resulterede i flere hårde ord – særligt fra Martin, der kaldte Sasha for "doven", "grim" og ”et fugleskræmsel”.

I dag fortæller Martin, der måtte udgå af ekspeditionen på grund af alvorlige rygproblemer, at han ikke fortryder skænderiet med Sasha, selv om de var på samme hold og egentlig burde samarbejde i stedet for at mundhugges.

- Jeg fortryder ikke alle ordene, jeg sagde. For jeg synes stadig, at det er dårlig stil, at man ikke deltager i fællesskabet og bare ligger og slikker sol, mens vi andre arbejder. Men jeg var nok lidt barnlig, da jeg kaldte hende grim og et fugleskræmsel. Der ville jeg nok ønske, at jeg havde taget diskussionen lidt mere voksent, siger Martin til SE og HØR.

Du kan se eller gense skænderiet i videoerne herunder.

Artiklen fortsætter under videoerne...

Han fortæller, at de fulgtes hjem til Danmark i flyet, og at stemningen mellem dem var blevet god igen. Eller det troede han hvert fald.

For ifølge Martin har Sasha efterfølgende svinet ham til. Blandt andet har Sasha efter Martins udsagn sagt, at ”Martin ønskede hende død”.

- Det passer ikke. Jeg har ikke sagt, at jeg ønskede hende død. Jeg har sagt, at jeg ønskede, at hun ikke var blevet født. Det er noget andet. Selvfølgelig ønsker jeg ikke hende død, siger Martin til SE og HØR, inden han tilføjer, at Sasha har bagtalt ham til en nylig afholdt Robinson-fest.

- Og så viser det sig, at hun har bagtalt mig helt vildt til en fest med de andre Robinson-deltagere for en måneds tid siden, hvor de var til fest hos en Robinson-deltager, hvor jeg ikke kunne deltage. Hun har svinet mig til, jeg har set billeder og video af det. Det er simpelthen til grin, lyder der fra den tidligere Robinson-deltager.

SE og HØR har ugen held forsøgt at få en kommentar fra Sasha.

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close