Robinson Ekspeditionen3. september 2018

Robinson-Martin tog så meget smertestillende, at han fik mavesår

Martin blev i aften tvunget til at forlade årets Robinson Ekspedition, efter at han i længere tid havde kæmpet med rygproblemer. Nu fortæller han, at han fik så meget smertestillende på tropeøen, at han udviklede en smertefuld omgang mavesår
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_1.jpg
 Foto: TV3

Det var en ærgerlig – og forpint – Martin, der i aften blev tvunget til at forlade årets Robinson Ekspedition.

Den selvstændige 30-årige havde i længere tid kæmpet med svære rygsmerter, efter at han fik et vrid i ryggen under en udfordring. Ryggen var ikke blevet bedre – og smerterne var blevet flere, til trods for at Martin ellers blev fyldt med store mængder piller.

Faktisk fik han så meget smertestillende medicin, at han efterfølgende udviklede mavesår.

Det han Martin til SE og HØR:

- Jeg fik mavesår halvanden måned efter, jeg kom hjem. Det var ikke sjovt. Men det viste sig, at de piller, jeg fik, ikke var så gode at spise på tom mave. Maven er i orden nu, men ryggen driller stadig, fortæller Martin.

Han fortæller, at han blev fyldt med "maks dosis" af det smertestillende middel ibuprofen. Faktisk hele 5.000 milligram hver dag, mens han var på den tropiske ø. Og det kunne maven ikke holde til. En af bivirkningerne ved ibuprofen kan netop være mavesår - og det var, hvad Martin blev ramt af.

- Heldigvis er maven nu i orden igen, siger Martin.

Du kan se et klip fra programmet, hvor Martin taler om sin dårlige ryg herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Det samme kan han desværre ikke sige om ryggen, der stadig driller. Heldigvis viste det sig, at han ikke havde pådraget sig en diskusprolaps, som lægerne først frygtede, men overbelastningen var alligevel så alvorlig, at ryggen stadig gør ondt med jævne mellemrum.

- Jeg kan godt træne sådan lidt, men den gør ondt nogle gange. Der var tale om en overbelastning, og lægerne på øen mente ikke, at jeg kunne restituere og komme mig, hvis jeg befandt mig på øen. Og da de havde undersøgt mig sidst, kunne jeg godt fornemme, at den ikke var helt god, også selv om de ikke sagde noget. Så jeg var nok lidt forberedt på det, siger Martin til SE og HØR.

Selv om han derfor var en smule forberedt på at skulle forlade øen før tid, ærgrer han sig stadig.

- Jeg er bitter og så ærgerlig over, at jeg måtte forlade ekspeditionen. Jeg synes, jeg havde så meget mere at byde på, og jeg synes også, at jeg passede perfekt ind, lyder det fra Martin.

Sponsoreret indhold