"Paradise"-deltagere sviner Baris og Tessie i video: Nu svarer de tilbage

Blandt andre Teitur og Anne er med på den video, hvor der bliver langet ud efter Tessie og Baris

Blandt andre Teitur og Anne er med på den video, hvor der bliver langet ud efter Tessie og Baris

Foto: Aller Media

I sidste uge løb et gevaldigt drama i reality-verden af stablen. Dengang var det Tessie Skovly og Sami Hansen mod Anne Plejdrup, men nu har Sami skiftet side.

"Paradise Hotel"-fyren blev nemlig droppet af "Ex on the Beach"-divaen, og det har fået ham til at vende om på hælene og tilslutte sig fjenden, som i det her tilfælde er Anne, som ikke har meget til over for Tessie.

Konflikten tog en ny drejning i går, da en større samling "Paradise"-deltagere varmede op med rigelige mængder alkohol, inden turen gik videre i byen.

Med til opvarmningen var også Line Maria Busk, som kort var med i dette års udgave af "Ex on the Beach", og hun valgte at dele en video på sin story, hvor Sami med sin kompagnon Kasper sviner Tessie til i en rap.

Artiklen fortsætter under billedet...

Teitur Skoubo og Anne Plejdrup

Teitur og Anne vandt "Paradise Hotel", hvor færingen snød sin partner og løb med 300.000 kr. i præmie (Foto: Mikael Rieck)

Blandt andet kan man høre de to wannabe-rappere udbryde "Tessie pak dine ting og gå nu" - hvilket blev bakket op af Anne og Teitur. Resten af teksten er noget nær umulig at tyde.

Videoen blev forholdsvis hurtigt fjernet fra Line Marias story på Instagram, men ikke hurtigt nok til at Tessie og Baris fik nys om den. Og den blev naturligvis ikke modtaget med kyshånd.

- Barnlig opførsel. Om der er følelser i klemme hos Sami, det ved jeg ikke, men han opfører sig som et barn. Og hvor Kasper og Teitur kommer ind i billedet, ved jeg ikke. De har slet ikke noget med det at gøre. Det jo ren børnehave det der, skriver Baris i et svar til SE og HØR og fortsætter:

- Folk, der har set videoen, kan jo se, hvor barnligt det er. De opfører sig som en flok hooligans, der tilsviner det modsatte hold efter lidt for mange øl. Kasper tror pludselig han er MC-rapper, og han skal bare holde kæft, hun har intet gjort ham. Og ja dem af hendes veninder, som er involveret, skal man nok passe på at være veninder med. De fortrød godt nok, men det var først efter det var kommet ud.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tessie og Baris. (Foto: Privat)

I sidste uge var Anne ude og svine Tessie til, efter nyheden, om at hun datede Sami, kom ud. Og det ser ud som om, at den unge "Paradise"-vinder ikke kan lægge den konflikt fra sig, siden hun nu har fået flere af sine tv-venner med.

I slutningen af videoen kan man ligeledes høre Anne råbe "selv tak for 15.000 følgere", hvilket må forstås som en hentydning til, at Tessies konflikt med morsingboen har skaffet hende flere følgere på Instagram.

- Tænk at bruge sin aften på at svine et menneske til, som ikke er i rummet. Det er endnu dummere at lægge det på sociale medier, jeg ved ikke, om de troede, de ville se seje ud, men de ligner en flok fra 4. klasse, der har frikvarter, lyder det videre fra Baris, som ikke har tænkt sig at ignorere den her konflikt.

SE og HØR kunne tidligere på ugen afsløre, at "Robinson"-deltageren fra Albertslund har fået skovlen under Tessie, og at de nu dater. Og MMA-kæmperen gør selvfølgelig alt for at forsvare sin nye flamme.

- Tessie har oplevet nok nu, det så nemt at svine hende til. Havde hun været en dreng, havde INGEN sagt noget til hende. Folk er dobbeltmoralske. Paradis Børnehotel. De lavede også den kedeligste sæson af dem alle, så et eller andet skal de vinde opmærksomhed på nu, slutter Baris sit svar af.

Heller ikke Tessie er videre imponeret. 

- Anne skal komme videre, og jeg er ked af, at hun ikke var nok, siden at Jonass havde brug for at kneppe mig. Hun bliver ved med at sige, at det er mig, der skal takke for følgere, men det er hende, der tagger mig i alt. At hun skal bruge mit navn er pinligt, fortæller Tessie til SE og HØR. 

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Anne Plejdrup, men hun har desværre ikke svaret på vores henvendelser.

Se Anne Plejdrup svine Tessie Skovly til:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close