Reality5. september 2019

Anne forklarer "Paradise"-konflikt: Derfor taler jeg ikke med Klara

Anne Plejdrup har ikke meget til overs for sin "Paradise Hotel"-kollega, Klara Montes. Nu forklarer vinderen af TV3-hittet til SE og HØR, hvorfor de to ikke længere er på talefod
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190719_mr_paradise_031.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Realitydeltagere har for vane at være meget åbne omkring alt, hvad der foregår i deres liv. Også når det er negativt.

Derfor skrev Anne Plejdrup fra dette års udgave af "Paradise Hotel" i går aftes på en story på sin Instagram-profil, at hun ikke længere snakker med tv-kollegaen Klara Montes.

Nu taler den 18-årige vinder af "Paradise" ud om, hvad der er gået galt i mellem de to, siden de ikke længere er på god fod.

- Det er fordi, jeg har fået nogle ting at vide, også har jeg taget snakken med Klara. Men så får jeg igen at vide, at hun har sagt alt muligt lort om mig, og det gider jeg bare ikke, forklarer Anne til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181011_wen_-_klara_jensen_38.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Klara Montes var også med i dette års sæson af "Paradise Hotel", hvor hende og Anne så ud til at være gode venner. Det er de dog ikke mere (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hvad det præcis er, Klara har sagt om Anne, vil den unge paradiso ikke ud med. Til dels også for Klaras skyld, hævder hun.

- Vi er ikke uvenner, jeg snakker bare ikke med hende mere, fortæller Anne, som dog ikke lægger skjul på, at hun er skuffet over Klara.

Anne selv er dog ikke helt uskyldig i konflikten. Og det er hun godt selv klar over.

- Det er heller ikke fordi, jeg har snakket mega pænt om hende efter, men jeg gider ikke komme så meget ind på det, siger den mørkhårede vinder af det populære TV3-program.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190719_mr_paradise_008.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Efter "Paradise Hotel" er Anne især blevet gode venner med de to finalister, Teitur og Jonass (Foto: Mikael Rieck)

Selv om Anne godt er klar over, at hun også bærer en del af skylden, har hun svært ved at se en fremtid for de to paradisoer.

Har du i sinde at blive venner med Klara igen, eller er det et overstået kapitel?

- Jeg tror, det er et overstået kapitel, lyder den nedslående melding fra Anne.

SE og HØR har forsøgt at få et interview med Klara, som dog ikke har været villig til at stille op. Hun afslog pænt muligheden med denne kommentar:

- Jeg har sgu ikke noget med det at gøre, det er en envejs konflikt. Anne påstår, jeg har svinet hende til, og det ved jeg ikke passer. Længere er den ikke, skriver Klara.

Se Anne bryde grædende sammen til finalen på "Paradise Hotel":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold