Tessie og Sami svarer igen: - Anne er en idiot

Tessie og Sami er ikke glade for, at Anne har blandet sig i deres romance

Tessie og Sami er ikke glade for, at Anne har blandet sig i deres romance

Foto: Thomas Laursen, Mikael Rieck & TV3

Anne Plejdrup giver ikke meget for flirten, som hun kalder et mediestunt, mellem Sami Hansen og Tessie Skovly. Nu svarer de to turtelduer dog voldsomt igen på de hårde beskyldninger.

"Ex on the Beach"-baben og "Paradise Hotel"-fyren har set en del til hinanden på det seneste. Men det behager åbenbart ikke Samis med-paradiso Anne, som over for SE og HØR beskylder dem for at være et mediestunt.

Den beskyldning er hverken Tessie eller Sami enige i. Og de tager det bestemt ikke godt, da de finder ud af, hvad Anne har sagt.

- Jeg tænker, at Anne er en idiot. Hvad fanden er det for noget at sige? lyder det fra Sami, da SE og HØR fanger ham over telefonen og fortsætter:

- Hvis det var et mediestunt, så havde jeg postet noget hele tiden om mig og Tessie, hvor jeg har taget det hele meget stille og roligt for lige at se, hvad der sker. Det skulle ikke bare komme ud, også snakker vi ikke sammen om en måned.

Paradisoen har dog et godt bud på, hvorfor Anne har travlt med at sige sin mening om, at han dater Tessie.

- Jeg tror, Anne har ondt i røven over, at der nogle nye op at vende, siger Sami med hentydning til, at Tessie lige nu er ganske populær pga. hendes medvirken i den nye sæson af "Ex on the Beach".

Tessie: Det giver mig nye følgere

Heller ikke Tessie er begejstret for de ting, som vinder af "Paradise Hotel" har at sige om hende og hendes nye fyr.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anne Plejdrup vandt 2019-udgaven af "Paradise Hotel", men hun fik ingen præmiepenge, da hendes partner Teitur Skoubo snød hende for 300.000 kr. (Foto: TV3)

- Jeg synes, det er til grin. Jeg har snakket med pigen en gang i mit i fem minutter til vores forpremiere. Min tanke er, at hun er træt af, at der kommer en og får noget spotlight i stedet for hende, siger Århus-pigen.

Der er dog et par ting ved det her drama, som ikke gør Tessie særligt sur.

- Det er jo alle hendes følgere, der går ind og følger mig, så det er både op og ned. Det er fint, at det giver mig følgere, wuhuu! Men jeg synes ikke, Anne skal blande sig i mig og Sami overhovedet, så på den måde synes jeg, det er nederen, lyder det fra Tessie som fortsætter med at sige, at hun egentlig ikke har noget imod at have en krig på ord med Anne:

- Det gør ikke mig så meget, jeg er jo god til det der drama. Hun kommer bare, konstaterer den kampklare jyde.

Uenighed mellem Tessie og Sami

På det seneste har man på Instagram kunnet se, at der har kørt en flirt mellem Tessie og Sami. Over for SE og HØR bekræfter de begge, at de har set hinanden - de er dog ikke helt på samme bølgelængde, når det kommer til, hvordan de står lige nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tessie deler i den grad vandene i "Ex on the Beach" - og det fortsætter hun tydeligvis med her i Danmark (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg vil nok sige, at Sami og jeg er en ’ting’ nu, fortæller Tessie stolt, da snakken falder på hendes forhold til paradisoen fra København.

Helt i samme nærmest forelskede boldgade er Sami dog ikke.

- Vi har set hinanden, og det har været meget hyggeligt. Men vi må se, hvad der sker, distancen er lang jo. Jeg kan jo ikke bare være sammen med én også udelukke alle mulige andre, konstaterer Sami, som altså holder sine muligheder åbne.

SE og HØR talte tidligere med Anne om sagen. Det interview kan du læse her.

Se Tessie fortælle om, at hun kun havde to par trusser med til "Ex on the Beach"-villaen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close