Sami svarer igen: Tessie er en løgner

Foto: Kaspar Wenstrup

Tidligere i dag afslørede Tessie Skovly over for SE og HØR, at hun har droppet "Paradise"-fyren Sami Hansen til fordel for "Robinson"-deltageren Baris Bicen.

Tessie hævder, at det er hende, som har droppet Sami. Men det er slet ikke sandheden, hvis man spørger TV3-gutten.

- Jeg synes, hun er en løgner. Hun har aldrig droppet mig, fordi vi har aldrig sat en titel på eller har været noget seriøst, siger Sami til SE og HØR.

Og spørger man den evigt smilende fyr, så var han udemærket klar over, at deres flirt ikke kunne blive til et forhold. Så ifølge ham tog han den endelige beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tessie Skovly

Tessie har trods sin korte karriere i reality-tv formået at være indblandet i en hel del drama (Foto: Thomas Laursen)

- Hun var hjemme hos mig her i weekenden, hvor vi snakkede det hele i gennem. Der vidste jeg godt, at der var mange ting, der var galt såsom distancen, og at hun har tre hunde, som jeg er allergisk over for. Så du hun var på vej hjem om aftenen, skrev jeg til hende, at jeg simpelthen ikke kunne overskue det, afslører Sami.

Tessie afslørede tidligere i dag, at hun i fredags til Reality Fodbold kyssede med netop Baris. Samme aften valgte hun så at tage hjem og sove sammen med Sami, men det påvirker ham ikke det store - også lidt alligevel.

- Det har jeg det fint nok med, for der har jo ikke været noget seriøst mellem mig og Tessie, og det er også derfor, det ikke rører mig. Så det er helt op til hende, hvad hun har lyst til at lave. Selvfølgelig synes jeg, at det er lidt dårlig stil, at hun vælger at lægge nogle ting op med mig også kysser med en anden dagen efter, slår Sami fast.

Det giver ingen mening

I fredags til Reality Fodbold gav Tessie flere interviews til SE og HØR, og i et af dem fortalte hun, at hun på sigt godt kunne se Sami blive hendes kæreste. Det forstår "Paradise"-fyren ingenting af.

Artiklen fortsætter under billedet...

Baris Bicen fra "Robinson Ekspeditionen" er Tessies nyeste fangst i reality-land (Foto: Mikael Rieck)

- Det giver slet ikke nogen mening, at hun har sagt, at hun godt kunne se mig som en kæreste. Jeg tror, at hun er en tryghedsperson, og at hun har brug for drengenes opmærksomhed. Og der er så nogen, der falder i fælden ligesom mig, lyder det fra Sami.

Da Sami og Tessie begyndte at skrive sammen og se hinanden, var de særdeles hurtige til både at vise det på de sociale medier og fortælle om det i interview. Det fortryder Sami nu.

- Jeg fortryder rigtig meget, at vi var så offentlige med det. Det er også derfor, jeg var så lang tid om at melde ud, at vi skriver. Fordi jeg gad ikke have det frem, da det ville gøre, at der skete alt muligt rav pga. det. Alt det ville jeg undgå, men hun ville gerne have det frem, så det kom det, siger Sami.

Nu må vi se, hvor længe flirten mellem Tessie og Baris holder, forhåbentlig for de to holder den længere end med Sami.

Se Anne Plejdrup svine Tessie til:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close