Anne raser: Tessie ter sig og Sami er en medieluder

Der er drama på fuld skrue mellem Anne Plejdrup, Sami Hansen og Tessie Skovly

Der er drama på fuld skrue mellem Anne Plejdrup, Sami Hansen og Tessie Skovly

Foto: Thomas Laursen, Mikael Rieck & Dan Mariegaard

Inden for dansk reality-tv når det ene drama nærmest ikke at slutte, før det bliver afløst af det andet.

Denne gang er det "Paradise Hotel"-vinderen Anne Plejdrup som har sat gang i flammerne under dramabålet, som også omhandler med-paradisoen Sami Hansen og hans flirt fra denne sæson af "Ex on the Beach", Tessie Skovly.

De to sidstnævnte har i den seneste tid set en del til hinanden, og over for SE og HØR bekræfter de, at de har en flirt kørende og er en såkaldt 'ting'. Det bryder Anne sig åbenbart ikke om.

For da hun på Instagram blev spurgt ind til reality-verdens nye par, kvitterede hun udelukkende men række emojis, som brækker sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tessie er en del af startcastet i dette års sæson af "Ex on the Beach" (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg ville bare sige til Tessie, at jeg ikke kan lide hende, fordi hun skaber sig helt vildt. Jeg ved godt, at jeg har skabt mig fucking meget, men hun gør det bare på sådan en akavet måde, siger Anne til SE og HØR.

"Paradise"-vinderen, som måtte tage til takke med lige præcis nul kroner i præmie, lægger bestemt ikke skjul på, hvorfor hun ikke kan lide den åbenmundende "Ex on the Beach"-deltager - og Annes paradiso-ven Sami bliver heller ikke skånet.

- Grunden til, at jeg har skrevet det, er for det første fordi, jeg synes, hun er så akavet. Og så fordi jeg er 100 procent sikker på, at det er et mediestunt for at skabe mere opmærksomhed omkring hende og Sami, for han er en medieluder, lyder de hårde beskyldninger fra tv-godten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anne Plejdrup

Anne Plejdrup vandt 2019-udgaven af "Paradise Hotel", men hendes partner Teitur Skoubo snød hende og løb med en præmie på 300.000 kr. (Foto: Mikael Rieck)

Anne afviser, at hendes udbrud med Tessie skulle have noget at gøre med, at sidstnævnte lige nu får masser af opmærksomhed i forbindelse med hendes deltagelse i det populære knaldeprogram.

- Jeg får al den opmærksomhed, jeg skal have. Det har ingenting med det at gøre, forsikrer skønheden fra Mors.

Hun føler sig overbevist om, at Tessie udelukkende har meldt sig til Kanal 4-programmet for at blive kendt. Og hendes opførsel efterfølgende falder bestemt ikke i Annes smag.

- Hun opfører sig akavet, når hun tager på McDonald’s og spørger, om hun ikke kan få gratis mad, fordi hun er Tessie fra ”Ex on the Beach”, udbryder paradisoen.

SE og HØR har her til aften talt med både Tessie og Sami. Deres svar kan du læse i en artikel senere.

Se Anne bryde grædende sammen efter "Paradise"-finalen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close