Tessie har droppet Sami: Nu dater hun "Robinson"-stjerne

Foto: Thomas Laursen

Tessie Skovly havde en særdeles begivenhedsrig weekend, hvor hun både droppede "Paradise"-flirten Sami Hansen og samtidig fandt en ny fyr fra "Robinson Ekspeditionen".

"Ex on the Beach"-divaen afslører nemlig over for SE og HØR, at hun nu dater Baris Bicen, som har medvirket i dette års udgave af TV3-hittet.

- Vi kom måske til at kysse til Reality Fodbold i fredags, også valgte jeg bare at sætte en stopper for det med Sami, fordi Sami og jeg hyggede os og havde det sjovt, men der var bare mange ting, der gjorde, at det ikke kunne blive til mere, forklarer Tessie til SE og HØR og uddyber:

- Han er allergisk over for hunde, og jeg har tre. Så hvis vi skulle være sammen, skulle det være et langdistanceforhold, og hver gang, jeg skulle være ved ham, skulle jeg skifte tøj. Det duer sgu ikke. Baris er bare det helt modsatte. Han lå og puttede med en af mine hunde hele natten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Baris Bicen nåede at være med i "Robinson" i 22 dage, før han blev stemt ud i et øråd (Foto: Mikael Rieck)

Tessie lægger ikke skjul på, at hun længe har haft et godt øje til Baris, og det kunne flirten med Sami altså ikke sætte en stopper for.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har haft et godt øje til Baris. Han er faktisk den eneste grund til, at jeg har set ”Robinson”. Fordi han er pæn, siger Århus-pigen.

Sami blev droppet - alligevel sov de sammen

Hele episoden hvor Tessie sprang direkte fra Sami til Baris skete i fredags til Reality Fodbold. Men "Ex on the Beach"-deltageren kom alligevel til at søge tryghed hos sin nu forhenværende flirt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sami og Tessie nåede at være en ting i to ugers tid (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg kom til at sove ved Sami fra fredag til lørdag. Det var en ups’er, og jeg kom til at være sammen med ham, det var virkelig skidt. Men da jeg stod op, skrev jeg med Baris, om vi skulle ses, også besluttede vi os bare for at tage til Århus, afslører en smule pinlig Tessie.

Hvordan tog Sami det?

- Altså udover det post på Instagram hvor han skriver ’luder’? Han har ikke taget det så pænt, fortæller Tessie og fortsætter:

- Jeg synes, hans reaktion er for meget, i forhold til hvor seriøse vi var, for det var vi overhovedet ikke. Vi skrev med andre, og gjorde som vi ville. Men jeg kan da godt forstå, at han reagerer på det. Jeg ville da også blive sur, hvis jeg var sammen med mig, og jeg fandt en anden.

Anne fik ret

Tessies flirt med Sami fik sat gang i en masse drama i det danske reality-land. "Paradise Hotel"-vinderen Anne Plejdrup var mildest talt ikke begejstret for, at de to fandt sammen.

Blandt andet sagde Anne, at Tessie og Sami udelukkende var et mediestunt, og at de ikke ville holde særlig længe. "Ex on the Beach"-godten vil dog ikke indrømme, at Anne fik ret i alt, hun sagde.

- Både og. Anne sagde, at det var et mediestunt, men det var det ikke, så på det punkt har hun ikke ret. Hun fik dog ret i, at det ikke holdt længe, men det er jo fordi, der kom en bedre spiller på banen, forklarer Tessie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Der var gang i den ved fredagens Reality Fodbold.

Det var til Reality Fodbold i fredags, at Tessie skiftede Sami ud med Baris (Foto: Thomas Laursen)

På kort tid har den skandaleombuste realitydeltager gjort sig bemærket ved at have lagt vejen forbi en del fyre fyre fra diverse tv-programmer.

Nu har du været sammen med Sami, og du har også knaldet med Jonass, og nu er du sammen med Baris. Hvor længe går der, før du hopper videre til den næste reality-fyr?

- Jeg vil sige, at det med Jonass var et engangsknald, og Sami var lidt mere. Men jeg skal ikke videre fra Baris nu, det er i hvert fald ikke min plan, slår Tessie fast.

På Instagram har Baris bekræftet, at han nu ser Tessie. Hvor længe det holder, må tiden vise.

Se Tessie tale om sit kærlighedsliv her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close