Reality25. januar 2024

Milad Saadati sender kærlighedserklæring til ekskonen: – Du er det bedste, som er sket for mig

Udadtil har Milad Saadati og ekskonen Haleh Sarvi haft sine kontroverser. Men torsdag aften sender Milad, midt i dramaet med Elvira Pitzner, en sød fødselsdagshilsen til Haleh Sarvi
Milad Saadatis ekskone Haleh Sarvi har af flere omgange været involveret i dramaet med Elvira Pitzner og Milad Saadati. Nu prøver Milad at gøre alt godt med ekskonen med en meget sød fødselsdagshilsen på Instagram.
Milad Saadatis ekskone Haleh Sarvi har af flere omgange været involveret i dramaet med Elvira Pitzner og Milad Saadati. Nu prøver Milad at gøre alt godt med ekskonen med en meget sød fødselsdagshilsen på Instagram.
 Foto: Dan Mariegaard & Mikael Rieck

Diamantdatteren er med andre ord tilbage på Instagram, og aktivitet er der også fortsat på Milad Saadatis profil.

Torsdag aften har han noget overraskende lagt et opslag op, hvor han på to billeder poserer med ekskonen til noget som i den grad ligner et bryllup.

Det gør han i forbindelse med, at Haleh Sarvi har fødselsdag, og her sender han kun rosende ord hendes vej.

– Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven. Du vil altid være min bedste ven, lige meget vores forskelle. Du vil altid være den bedste ting som er sket for mig. Jo mere jeg lever, jo mere lærer jeg. Tillykke med fødselsdagen skriver Milad.

Forholdet mellem Haleh Sarvi og Milad Saadati har dog ikke været en lige så stor dans på roser, som det ellers lyder i opslaget.

I 2022, da Milad dannede par med Elvira Pitzner, langede Haleh Sarvi ud efter diamantdatteren og Milad, da hun anklagede dem for at have mishandlet hendes to katte.

Efter Elvira Pitzner blev anholdt og varetægtsfængslet i Dubai, tog SE og HØR en snak med Haleh Sarvi om de mange påstande, som Milad har smidt på bordet i løbet af dramaet.

Blandt andet afslørede hun, hvordan hun fandt ud af Elvira Pitzner og Milad Saadatis affære, da Milad stadig var gift med Haleh Sarvi.

Ligeledes afviste hun, at hun har anmeldt Milad for utroskab.

Noget som Milad påstod og i samme ombæring fortalte har haft store konsekvenser for ham.

Han påstod, at han mistede sin søn, sit hjem til fire millioner kroner, og samtidig skal betale 20.000 kroner til Haleh Sarvi hver måned

Før Elvira Pitzner kom ind i Milad Saadatis liv havde han været gift med Haleh Sarvi i 14 år, og før dette havde de været venner i syv år.

Man skulle derfor tro, at luften ville være helt kold mellem Milad og Haleh, men noget tyder på, at alt er godt mellem det tidligere ægtepar.

Sponsoreret indhold