Reality9. december 2023

Milad Saadatis ekskone afviser: Har aldrig anmeldt Milad for utroskab

Milad har tidligere til SE og HØR hævdet, at hans utroskab mod ekskonen Haleh Sarvi kostede ham dyrt i retten. Nu siger Haleh, at hun aldrig har anmeldt Milad
Milad Saadati har tidligere udtalt til SE og HØR, at han skulle betale meget, efter han var sin ekskone utro med Elvira. Nu siger ekskonen til SE og HØR, at hun aldrig har anmeldt Milad.
Milad Saadati har tidligere udtalt til SE og HØR, at han skulle betale meget, efter han var sin ekskone utro med Elvira. Nu siger ekskonen til SE og HØR, at hun aldrig har anmeldt Milad.
 Foto: Dan Mariegaard & Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Milads ekskone afslører: Sådan opdagede hun hans affære med Elvira

Det er ingen hemmelighed, at Elvira i disse dage befinder sig i en noget anspændt situation, efter Milad Saadati har anmeldt hende for utroskab i Dubai.

Til SE og HØR har Milad tidligere udtalt, at han selv har stået i Elviras sko, da han var sin ekskone Haleh Sarvi utro med netop Elvira Pitzner.

I den sammenhæng hævdede Milad, at han mistede sin søn, sit hjem til fire millioner kroner, og samtidig skal betale 20.000 kroner til ekskonen hver måned.

SE og HØR har talt med Haleh Sarvi, som giver en noget anden forklaring end Milad.

- Jeg anmeldte aldrig Milad for utroskab. Derfor er han heller aldrig blevet dømt. Hvis jeg havde gjort det, så var han røget i fængsel. De blev gift imens Milad og jeg stadig var gift.

- Jeg har aldrig fået noget, for at han har været utro, siger hun til SE og HØR.

I samme ombæring understreger Haleh, at hun havde forældremyndigheden til deres søn Ellias før hun og Milad blev skilt.

De 20.000 kroner som Milad hævder at skulle betale til Haleh hver måned, fordi han var utro, mener hun heller ikke er sandt.

Ifølge Haleh betaler Milad et større beløb til hende hver måned. Dette beløb har bare intet at gøre med, at han har været hende utro.

Derimod skulle der være tale om børnebidrag.

Sponsoreret indhold