Reality29. maj 2022

Ekskonen slår fast: Milad og Elvira har tortureret mine katte!

Elvira Pitzner har afvist anklagerne om, at hun og kæresten Milad Saadati skulle have mishandlet to katte, men over for SE og HØR slår ekskonen Haleh Sarvi fast, at de har gjort det.
Elvira Pitzner og Milad Saadati
Elvira Pitzner og Milad Saadati er i en voldsom shitstorm, hvor de bliver beskyldt for dyremishandling af ekskonens to katte
 Foto: Privat

Tidligere i dag afvist Elvira Pitzner alle beskyldninger om, at hun og kæresten Milad Saadati skulle have mishandlet hans ekskones katte.

Ifølge diamantdatteren var ekskonen ikke glad for resultatet af Milads klipning af kattene, og derfor startede hun et ondsindet rygte om dem.

Over for SE og HØR har Milads ekskone, Haleh Sarvi, dog fast i, at hendes to katte er blevet mishandlet af Elvira og Milad.

- Mine kattes hud er blevet rød, og de har blå mærker på deres hud. Jeg ved ikke, hvad der er sket, mens de har været hos Milad og Elvira. Jeg ved ikke, hvem af dem, der har klippet dem, siger Haleh til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er Haleh Sarvis katte, efter de blev klippet hjemme hos Milad og Elvira.
Her er Haleh Sarvis katte, efter de blev klippet hjemme hos Milad og Elvira.
 Foto: Privat

Kattenes udseende er ifølge hende ikke blot et resultat af, at Milad skulle agere kattefrisør. Det er tortur, slår hun fast.

- De har tortureret kattene, og da de kom hjem, rystede de over hele kroppen. Det er chokerende, det de har gjort mod mine katte, raser Haleh.

I Elviras forklaring på Instagram hævder hun, at Milad plejer at betale 2000 kroner for kattenes hver anden til tredje måned, men det har ingen gang på jord, siger ekskonen.

Hun fortæller, at hun arbejder som ejendomsmægler og bestemt ikke mangler penge. Derudover hævder hun, at kattenes klipning hos en professionel kun koster omkring 500 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

Haleh Sarvi
Haleh Sarvi har været gift med Milad, og de to har en søn sammen.
 Foto: Privat

I sit modangreb på ekskonen siger Elvira, at Milad så vidt muligt prøver at please ekskonen, da de to har en søn sammen, og at Haleh prøver at holde sønnen væk fra Milad. Det passer på ingen måde ifølge Haleh.

- Jeg har aldrig fået penge fra Milad, og jeg har aldrig anmodet om nogle penge fra ham eller noget i den stil. Jeg har altid støttet deres far/søn-relation, fordi det er bedst for vores søn at have et forhold til sin far, slår Haleh fast.

Shitstormen mod Elvira og Milad blev startet af Haleh, som fortalte om sin oplevelse på sin Instagram-profil.

Hun påstår dog, at det aldrig var hendes mening at gøre et så stort nummer ud af det, som det er endt med.

- Det har været en stor hovedpine siden i morges. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal stoppe det, og det var aldrig min mening at starte så stor en ting, siger Haleh.

Sponsoreret indhold