Reality5. december 2023

Milad Saadati indrømmer: – Jeg var min kone utro med Elvira

Lige nu kæmper Milad Saadati en kamp for at smide Elvira Pitzner i fængsel for utroskab. Men den iranske bokser har ikke selv rent mel i posen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Da Elvira Pitzner var til "Vild med dans" for at støtte sin mor Katerina Pitzner, var hun stadig kærester med Milad Saadati. Han var også med blandt publikum men ønskede ikke at få taget billeder. Se det hele i videoen øverst i artiklen.
 Aller TV

LÆS OGSÅ! MILAD SLÅR FAST: JEG VIL HAVE RETFÆRDIGHED

Fra start til slut har forholdet mellem Elvira Pitzner og Milad Saadati været tumultarisk og fyldt med drama.

Lige nu topper hele farcen, hvor den iranske bokser har anmeldt den danske tv-kendis for utroskab og tyveri, hævder han.

SE og HØR kan dog nu erfare, at Elvira angiveligt ikke er sigtet for tyveri men kun utroskab.

Du kender måske det gamle udtryk "Man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i et glashus".

Det gør Milad tilsyneladende ikke.

Her kan du høre det seneste afsnit af SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", hvor "Paradise Hotel"-stjernerne Sarah Dohn og Vivi Bach er gæster:

For selv om han nu har meldt Elvira Pitzner – som han hævder at være muslimsk gift med – for utroskab, har den iranske bokser ikke selv rent mel i posen.

Det afslører han i et interview med SE og HØR.

Milad Saadati, Elvira Pitzner
Da Milad og Elvira indledte deres forhold, var han stadig gift med sin ekskone. Det indrømmer bokseren nu over for SE og HØR.
 Foto: Mikael Rieck

– Jeg begik utroskab mod min ekskone med Elvira, fortæller Milad, som dog tilføjer, at hans sidespring med diamantdatteren ikke var uden konsekvenser.

– Jeg mistede min søn og mistede forældremyndigheden. Jeg mistede mit hjem til fire millioner kroner, som retten gav til min ekskone.

Sådan undgik han fængsel

Til den dag i dag skal Milad stadig betale sin ekskone 20.000 kroner om måneden, hævder han.

Men bokseren slap altså for turen bag tremmer.

– Jeg kæmpede for mine rettigheder. Hun prøvede at få mig i fængsel, men jeg kom ikke i fængsel, fordi jeg blev i landet og ikke flygtede, siger han.

– Elvira flygtede og kom alligevel tilbage af egen vilje og havde en ny mand med. Hvis Elvira var kommet her til landet alene, ville ingen have gjort hende noget.

Synes du, det er fair, at du ikke kom i fængsel for utroskab, når Elvira nu måske skal i fængsel for utroskab?

– Hvis jeg havde gjort det samme mod min ekskone, som Elvira har gjort mod mig, ville jeg også være i fængsel, svarer Milad.

Sponsoreret indhold