Kendte18. januar 2024

Elvira Pitzner bryder tavsheden

Efter flere måneder uden en lyd fra den utroskabs- og svindelklagede diamantdatter, tager hun omsider bladet fra munden
Elvira Pitzner
Efter flere måneder bryder Elvira Pitzner endelig tavsheden.
 Foto: Lars H. Laursen

Diamantdatteren har de seneste måneder været fuldstændig tavs på sin ellers altid aktive profil.

Tavsheden indtraf, da hun i slutningen af november sidste år blev anholdt og varetægtsfængslet under en ferie i Dubai. Det var ekskæresten Milad Saadati, som meldte Elvira til politiet og anklagede hende for utroskab.

LÆS OGSÅ: Medie: Elvira Pitzner officielt tiltalt for utroskab efter retsmøde

Nu tager hun omsider bladet fra munden og sætter ord på den pressede situation, hun har befundet sig i - ikke bare de seneste par måneder i Dubai, men også i månederne op til anholdelsen, hvor hun angiveligt har været udsat for trusler, chikane og hærværk.

Det gør hun i et instagramopslag, hvor hun lægger ud med at takke for de mange varme ord og støtte, der er sendt hendes vej gennem ”den mørke og udfordrende tid”.

- I løbet af de sidste måneder har jeg været igennem en turbulent rejse med læring, selvindsigt samt frygt og usikkerhed. Jeg har haft brug for at samle mig og fokusere på min egen sag og eget velvære, forklarer hun om den larmende tavshed, som har omgivet hende, siden nyheden i starten af december nåede de danske medier

Hun beskriver den situation, hun står i med retssagen hængende over hovedet som skræmmende og overvældende. En situation, som er meget langt fra hendes eget verdensbillede og som har haft enorme omkostninger for hende.

Ekskæresten Milad har været meget åbenmundet om konflikten med Elvira, men diamantdatteren har holdt sig for god til at give igen af samme skuffe.

- Det har været en tid, hvor jeg har modtaget utallige slag uden at forsøge at forsvare mig selv. Jeg tror og håber på, at sandheden vil komme frem med tiden, og jeg nægter at synke ned på et niveau, hvor jeg deltager i mudderkastning, selv set i lyset af de fabrikerede beskeder, løgne, ydmygelser, chikane og trusler, jeg har mødt.

I sit seneste opslag smider hun dog fløjlshandskerne og løfter sløret for en flig af det, hun har været udsat for det seneste halve år.

For sagen i Dubai er blot en dråbe i havet.

- Dette mareridt er en kulmination af flere måneders chikane, trusler afpresning, 3 tilfælde af hærværk på mit hus, hvor der blev lagt knive rundt omkring samt en boksehandske midt på gulvet, fortæller hun uden at nævne ørkenbokseren ved navn.

Hun har aldrig før indviet offentligheden i det private kaos, for hun håbede, det ville gå i sig selv, og hun kunne komme videre med sit liv.

Det gjorde det ingenlunde.

Lige nu ligger hendes skæbne i hænderne på Dubais retssystem. Og det har krævet at holde modet oppe, fortæller hun.

Der er samtidig en lille hilsen til dem, som har ytret, at Elvira blot ligger, som hun har redt.

- Det er pinligt at indse, hvor godtroende og naiv, jeg har været på flere planer, og det er et faktum, jeg hver dag lever med.

- Jeg forsøgte at tage ansvar og efter rådgivning af en advokat, rejste jeg til Dubai for at prøve på at sætte en stopper for det hele. En forkert rådgivning var med til, at jeg havnede her, forklarer Pitzner.

Elvira og Milad er islamisk gift. Ifølge Elvira underskrev "i god tro" hun for flere år siden et arabisk dokument i forbindelse med en ferie. Det er uklart, hvorvidt hun vidste, hun indgik et islamisk ægteskab med Milad, da hun satte sin berømte underskrift på papiret.

Ikke desto mindre er det på grund af pågældende dokument, at hun er endt med at være centrum i den mest dramatiske utroskabshistorie i nyere tid.

- Ingen burde nogensinde udsættes for misbrug på grund af dyb jalousi og had fra et andet menneske. Jeg håber, at min oplevelse kan belyse, hvor vigtigt det er at stå op mod sådan uretfærdighed, lyder det fra Elvira.

Også Elviras rejsekammerat Mortada Haddad har brudt flere måneders tavshed. Det skete i går onsdag, hvor han blandt andet forsikrede sine følgere om, at han efter omstændighederne havde det godt, og at han var omgivet af et stærkt netværk i Dubai, som hverken han eller Elvira må forlade, før sagen er afsluttet.

Sponsoreret indhold