Kendte18. januar 2024

Elvira Pitzner afslører: Det sidste halve år har været et mareridt

Helvede brød ud længe før anholdelsen i Dubai, afslører diamantdatteren nu
Elvira Pitzner fortæller nu om tiden, som gik forud for anholdelsen i Dubai i slutningen af november.
Elvira Pitzner fortæller nu om tiden, som gik forud for anholdelsen i Dubai i slutningen af november.
 Foto: Lars H. Laursen

Elvira Pitzner tog for et øjeblik siden bladet fra munden, satte fingrene til tastaturet og postede et følelsesladet opslag på Instagram.

Her satte hun ord på hele den situation, hun har befundet sig i de seneste måneder - og månederne op til anholdelsen.

Samtidig skiftede hun fløjlshandskerne ud med et sæt boksehandsker og afslørede - uden at nævne navnet på sin ekskæreste Milad Saadati – hvordan hendes liv har været et rent helvede.

For mens Saadati i pressen har sendt den ene bredside mod Elvira efter den anden, har Elvira forholdt sig fuldstændig tavs og taget imod tæskene.

LÆS OGSÅ: Medie: Elvira Pitzner officielt tiltalt for utroskab efter retsmøde

Indtil nu.

- Guderne skal vide, hvad jeg ikke har været udsat for de sidste seks måneder – nogle episoder har I været vidne til, men der er så mange langt mere alvorlige hændelser, som jeg aldrig før har nævnt, indleder hun.

Og så åbner hun ellers op for posen og hiver det beskidte vasketøj frem.

- Dette mareridt er en kulmination på flere måneders chikane, trusler, afpresning, tre tilfælde af hærværk på mit hus, hvor der blev lagt knive rundt omkring samt en boksehandske på midten af gulvet.

Selv om Elvira ikke nævner Milad med ét ord, får detaljen med boksehandsken på midten af gulvet pilen til at pege på ekskæresten. Han er således bokser.

Elvira har ikke før delt de ting med offentligheden, for hun håbede og troede på, at det med tiden ville gå over af sig selv, så hun kunne komme videre med sit liv.

Hun tog dog gruelig fejl. Det blev blot meget værre.

Siden slutningen af november har hun og hendes rejsekammerat Mortada Haddad opholdt sig i Dubai, da de ikke må forlade ørkenstaten, før den sag, de sidder på anklagebænken i, er afsluttet.

Du kan læse meget mere om hendes første ord om sagen her.

Sponsoreret indhold