Irina og "Faustix" dropper drømmehuset

Irina og Morten har droppet drømmehuset og leder igen efter nyt hus.

Irina og Morten har droppet drømmehuset og leder igen efter nyt hus.

Foto: All Over Press

 

Øv, øv.

Det er ikke meget mere end tre uger siden, at smukke Irina Olsen kunne fortælle, at hun og kæresten Morten "Faustix" Brangstrup Olsen havde fundet deres drømmehus i Nordsjælland og havde skrevet under på en købsaftale og var klar til at rykke videre fra deres lejede bolig i Hørsholm.

– Det er i Nordsjælland og ikke så langt fra, hvor vi bor nu, så Allessia skal ikke skifte børnehave eller noget. Vi snakkede om det allerede inden, jeg gik fra Morten, og nu går det bare så godt, og Morten er fantastisk for tiden. Vi skal bare være sammen og have flere børn på sigt, så vi skulle have noget mere plads. Også for at få mere plads til vores arbejde. Det er egentlig fint nok det sted, vi bor nu, men det var bare ikke helt stort nok, og så var det også til leje, og vi vil gerne eje noget. Der er seks værelser og have, hvilket vi heller ikke har nu, fortalte Irina glad til Realityportalen.dk.

Men nu er handlen hævet, for drømmehuset viste sig at være lidt af et mareridt.

Det fortæller Irina på Instagram fra London, hvor hun opholder sig lige nu.

“You can have it all. Just not all at once” - Oprah quote, som jeg læste i en Vogue på denne London tur. Er vild med hende and it is so true... og mange af os kender til den følelse af, at alt kommer lidt efter lidt. Kort inden turen, var jeg lige ved at have it all, for vi havde købt hus. Første beløb var overført og dato for indflytning sat. VI GLÆDEDE OS, for det er en kæmpe drøm for os begge og vi vil starte på en frisk et nyt sted efter alt det, som er sket. MEN, det gik ikke, købet er annulleret og vi skal lede forfra. Long story, men det var godt vi opdagede det, inden det var for sent. Vi var super kede af det først, men alt har den rette timing og jeg er bare SÅ klar til at udvide pladsen og familien! Ville ikke have noget imod, hvis det lignede dette hotel lidt Hvor længe tog det for jer derude, at finde jeres drømmehus...? #rosewoodlondon #dolceandgabbana #jamespearse #versace #london

Et opslag delt af IRINA OLSEN (@irinathediva) den

- Første beløb var overført og dato for indflytning sat. VI GLÆDEDE OS, for det er en kæmpe drøm for os begge og vi vil starte på en frisk et nyt sted efter alt det, som er sket. MEN, det gik ikke, købet er annulleret og vi skal lede forfra. Long story, men det var godt vi opdagede det, inden det var for sent. Vi var super kede af det først, men alt har den rette timing og jeg er bare SÅ klar til at udvide pladsen og familien!, skriver Irina og indikerer endnu en gang, at hun er helt klar til barn nummer to med Morten.

 
Parrets drømmehus havde nogle uventede skader, som de klogeligt ikke turde binde an med.
 
Det forklarer Irina, da flere af hendes følgere spørger, hvad der var i vejen med huset, som de var så glade for for blot tre uger siden.
 
- Der er fugt i kælderen og start på svamp, skriver Irina.
 
 
Oven i de uventede skader var huset alligevel ikke helt det drømmehus, som parret følte for få uger siden, da de skrev under.
 
- Jeg skulle bruge det til arbejde, men kunne ikke indrette det, som jeg havde brug for alligevel og nyt tag skulle der på og andre ting, jeg allerede gik på kompromis med, skriver Irina.
 
Det var tidligere på sommeren, at Irina og Morten afslørede, at de atter var kærester. 

Flere års forhold var ellers blevet skyllet ud med badevandet, da Irina Babenko og Morten Brangstrup gik fra hinanden i slutningen af 2017. 

Men parret fandt altså sammen igen, efter Morten havde arbejdet med de problemer, der var skyld i, at parret gik fra hinanden i første omgang

Da parret bekræftede, at de atter var kærester, skrev Irina et langt blogindlæg, hvor hun forklarede beslutningen. 

- Efter at jeg slog op med Morten i december prøvede vi så godt vi kunne at få det til at fungere som co-parents. Der var nogle af de måneder der var ren LORT! Lige til Allessias fødselsdag kunne det dog gå super godt og så kunne ugen efter være det rene helvede igen, fordi Morten var faldet i over weekenden og det hele startede forfra. Så kunne det gå lidt bedre igen, men jeg tror at vi havde så mange følelser indblandet at vi begge havde svært ved at få styr på dem, fortalte Irina på bloggen

Var ærlig om alkoholmisbrug

Da bruddet mellem Irina og Morten kom frem i januar i år, skrev Morten Brangstrup en lang opdatering på Facebook, hvor han forklarede, hvad det var, han var ved at gå igennem.

- Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg er igang med at tage hånd om mit problem og jeg kæmper en brav kamp hver dag for at holde mit humør og sjæl ved lige så jeg kan komme på rette fod og få folks tillid tilbage. Jeg lover alle at folk kommer til at se en anden Morten end man desværre til tider har set, skrev Morten i sit opslag, samtidig med at han undskyldte over for Irina og datteren Allessia. 

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skrev DJ'en

Irina var også selv ude at fortælle, hvordan det var at leve med Morten og hans alkoholmisbrug, og hvordan det fik hende til at tvivle på sig selv.

- Det startede med at være 2 helt forskellige mennesker, når han var ædru og påvirket, men som tiden gik, blev det til den samme… og sommetider var jeg i tvivl om han var blevet besat, for de ting, der kommer ud af deres mund er frygtelige! Det er alkoholen der snakker og det ved jeg nu. Det er næsten ikke til at tro, hvordan personen, som elsker dig og er sød ved dig og kærlig og betænksom, bliver til den helt modsatte og man begynder selvfølgelig at finde fejl ved sig selv – for det kan da ikke kun være dem, skrev Irina i et blogindlæg.

Se flere billeder af Irina i galleriet herunder:

Irina Babenko 2408 2016

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close