Nyheder13. januar 2018

Alkoholmisbrug får Irina og Morten til at gå fra hinanden

Irina Babenko og Morten Brangstrup er ikke længere sammen. Det afslører Morten i en ærlig Facebook-opdatering
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_4.jpg
 (Foto: All Over Press)

Irina Babenko og Morten "Faustix" Brangstrup er gået fra hinanden efter flere års forhold.

Det afslører Morten i en ærlig Facebook-opdatering, hvor han begrunder bruddet med det alkoholmisbrug, som han har oparbejdet igennem de seneste år.

- Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg er igang med at tage hånd om mit problem og jeg kæmper en brav kamp hver dag for at holde mit humør og sjæl ved lige så jeg kan komme på rette fod og få folks tillid tilbage. Jeg lover alle at folk kommer til at se en anden Morten end man desværre til tider har set, skriver Morten i sit opslag, samtidig med at han undskylder over for Irina og datteren Allessia.

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skriver DJ'en. Artiklen fortsætter efter opslaget
Irina og Morten har været sammen siden 2014. Sammen har de datteren Allessia. Det er dog ikke første gang, at de to går fra hinanden. Tilbage i 2016 var der også et brud mellem de to. Bruddet kommer kort tid efter, at Irina fortalte på sin blog, hvordan 2017 havde været et rigtigt dårligt år for hende.

- Året 2017 havde budt på en masse lessons, men I ain’t gonna lie… det var et hårdt år. Jeg startede 2017 med en abort, og fik en depression efterfølgende, som jeg er ude af nu. I 2017 føltes hver måned, som starten på en ny kamp af flere forskellige grunde. Mine angstanfald blev til en hverdagsting, men samtidig så var 2017 også året, hvor jeg kom af med min angst fuldstændig, skrev Irina på bloggen.

Her fortalte hun også, at forholdet til Morten Brangstrup knirkede.

- Mit forhold med Morten svingede op og ned, og jeg følte mig ikke længere tryg og glad i vores lejlighed på Vesterbro, skrev Irina.

Du kan se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko

Sponsoreret indhold