Irina og Morten har købt hus sammen

Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen har været sammen siden 2014.

Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen har været sammen siden 2014.

Foto: All Over Press

Ikke nok med, at Irina Babenko og Morten "Faustix" Brangstrup har fundet sammen igen, de har også taget skridt videre i deres forhold.

De har nemlig købt hus sammen.

Det skriver Realityportalen.dk.

– Det er i Nordsjælland og ikke så langt fra, hvor vi bor nu, så Allessia skal ikke skifte børnehave eller noget. Vi snakkede om det allerede inden, jeg gik fra Morten, og nu går det bare så godt, og Morten er fantastisk for tiden. Vi skal bare være sammen og have flere børn på sigt, så vi skulle have noget mere plads. Også for at få mere plads til vores arbejde. Det er egentlig fint nok det sted, vi bor nu, men det var bare ikke helt stort nok, og så var det også til leje, og vi vil gerne eje noget. Der er seks værelser og have, hvilket vi heller ikke har nu, fortæller Irina til Realityportalen.dk.

Det var tidligere på sommeren, at Irina og Morten afslørede, at de atter var kærester. 

Flere års forhold var ellers blevet skyllet ud med badevandet, da Irina Babenko og Morten Brangstrup gik fra hinanden i slutningen af 2017. 

Men parret fandt altså sammen igen, efter Morten havde arbejdet med de problemer, der var skyld i, at parret gik fra hinanden i første omgang

Da parret bekræftede, at de atter var kærester, skrev Irina et langt blogindlæg, hvor hun forklarede beslutningen. 

- Efter at jeg slog op med Morten i december prøvede vi så godt vi kunne at få det til at fungere som co-parents. Der var nogle af de måneder der var ren LORT! Lige til Allessias fødselsdag kunne det dog gå super godt og så kunne ugen efter være det rene helvede igen, fordi Morten var faldet i over weekenden og det hele startede forfra. Så kunne det gå lidt bedre igen, men jeg tror at vi havde så mange følelser indblandet at vi begge havde svært ved at få styr på dem, fortalte Irina på bloggen

Var ærlig om alkoholmisbrug

Da bruddet mellem Irina og Morten kom frem i januar i år, skrev Morten Brangstrup en lang opdatering på Facebook, hvor han forklarede, hvad det var, han var ved at gå igennem.

- Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg er igang med at tage hånd om mit problem og jeg kæmper en brav kamp hver dag for at holde mit humør og sjæl ved lige så jeg kan komme på rette fod og få folks tillid tilbage. Jeg lover alle at folk kommer til at se en anden Morten end man desværre til tider har set, skrev Morten i sit opslag, samtidig med at han undskyldte over for Irina og datteren Allessia. 

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skrev DJ'en

Irina var også selv ude at fortælle, hvordan det var at leve med Morten og hans alkoholmisbrug, og hvordan det fik hende til at tvivle på sig selv.

- Det startede med at være 2 helt forskellige mennesker, når han var ædru og påvirket, men som tiden gik, blev det til den samme… og sommetider var jeg i tvivl om han var blevet besat, for de ting, der kommer ud af deres mund er frygtelige! Det er alkoholen der snakker og det ved jeg nu. Det er næsten ikke til at tro, hvordan personen, som elsker dig og er sød ved dig og kærlig og betænksom, bliver til den helt modsatte og man begynder selvfølgelig at finde fejl ved sig selv – for det kan da ikke kun være dem, skrev Irina i et blogindlæg.

Se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close