Hun er blevet spurgt: Derfor har Irina sagt nej til "Forsidefruer"

Irina Babenko Olsen.

Irina Babenko Olsen.

Foto: All Over Press

Det har længe været kendt, at Sarah Louise Christiansen ikke længere vil være en del af "Forsidefruer", og den fjerde sæson, der har premiere på torsdag bliver hendes sidste.

Dermed er TV3 gået på jagt efter en ny forsidefrue, og i den forbindelse er bloggeren Irina Babenko Olsen blevet spurgt.

Hun har dog valgt at takke nej, fortæller hun til SE og HØR. 

- Jeg bliver jo spurgt, og så overvejer jeg det. Det passer bare overhovedet ikke ind i, hvad jeg har gang i lige nu, fortæller Irina. 

Hun føler heller ikke, at hun ville have mulighed for at give det, som det ville kræve at være med. 

- Det meget krævende at være med i sådan et program. Man skal give sig fuldt ud, og jeg vil ikke kunne give 100%. Men jeg synes, at det er et fedt program, fortæller Irina. 

Ud af de seks fruer i "Forsidefruer" er der ikke mange, som Irina kender i virkeligheden.

- For at være ærlig, så føler jeg også, at jeg er nødt til at være veninder med de mennesker, og jeg kender faktisk kun Sarah Louise, og hvis ikke hun skal være med, så kender jeg jo ikke rigtigt de andre. Det ville give mening for mig, hvis mine veninder fx var med. Så ville vi jo bare optage vores hverdag, fortæller Irina. 

Irinas nære kendisveninder tæller blandt andet Nicci Welsh, Saszeline Sørensen og Szhirley.

Men hun tror heller ikke, at hun er det, som seerne ville efterspørge. 

- Jeg tror måske, at jeg ville skuffe. For jeg er slet ikke så dramatisk mere, fortæller Irina, der startede sin karriere i TV-programmet "Fristet". 

Selvom Irina altså har takket nej til at være med i "Forsidefruer", så har hendes fans kunnet nyde hende i hele to programmer i løbet af 2018.

Først var hun med i "Paradise Hotel", hvor hun var mentor i forbindelse med årets Miss Paradise-konkurrence. Efterfølgende var hun med i serien "Influencers", der fulgte hende og tre andre YouTube-stjerners liv. 

Se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko 2408 2016

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close