Nyheder14. juli 2018

Irina og Morten sammen igen: Vi ramte bunden

Bloggeren Irina Babenko er igen sammen med Morten "Faustix" Brangstrup, efter han har fået styr på sit alkoholmisbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina-13012018.jpg
 Foto: All Over Press

Flere års forhold blev skyllet ud med badevandet, da Irina Babenko og Morten Brangstrup gik fra hinanden i slutningen af 2017.

Men nu har parret fundet sammen igen, efter Morten har arbejdet med de problemer, som han havde.

Det har Irina skrevet et langt blogindlæg om.

- Efter at jeg slog op med Morten i december prøvede vi så godt vi kunne at få det til at fungere som co-parents. Der var nogle af de måneder der var ren LORT! Lige til Allessias fødselsdag kunne det dog gå super godt og så kunne ugen efter være det rene helvede igen, fordi Morten var faldet i over weekenden og det hele startede forfra. Så kunne det gå lidt bedre igen, men jeg tror at vi havde så mange følelser indblandet at vi begge havde svært ved at få styr på dem, fortæller Irina på bloggen.

I blogindlægget fortæller hun også om, hvordan de ramte bunden sammen, og hvad hun gjorde, for at få Morten til at indse, at han skulle få gjort noget ved sit problem.

Det har bevirket, at parret i dag har fundet sammen igen. Alt er dog ikke, som det var, før de gik fra hinanden i december.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Vi er ikke forlovet og Morten har fået dækket hans tatovering med mit navn på – det har jeg stadig ikke tilgivet. Vi lever i nuet og jeg gider ikke tage noget som verdens undergang, men lige nu er vi lykkelige og måske har det ikke været en dans på roser, at starte vores lille familie, men vi klarede lige udfordringen så godt som vi kunne og nu prøver vi at få det bedste ud af livet, skriver Irina.

I blogindlægget beskriver Irina også Morten som sin soulmate.

- Han er min soulmate, men det betyder ikke, at man freaking skal finde sig i alt fra den person alligevel. Han har rettet op på mange ting og er så småt ved at vinde mit hjerte igen og sådan han hans vej været, skriver hun.

Trofaste følgere af Irinas Instagram-profil har også kunnet følge med i, hvordan parret er blevet tættere og tættere. Da han for et par uger siden optrådte i Tivoli, var Irina ved hans side det meste af aftenen.

Var ærlig om alkoholmisbrug

Da bruddet mellem Irina og Morten kom frem i januar i år, skrev Morten Brangstrup en lang opdatering på Facebook, hvor han forklarede, hvad det var, han var ved at gå igennem.

- Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg er igang med at tage hånd om mit problem og jeg kæmper en brav kamp hver dag for at holde mit humør og sjæl ved lige så jeg kan komme på rette fod og få folks tillid tilbage. Jeg lover alle at folk kommer til at se en anden Morten end man desværre til tider har set, skrev Morten i sit opslag, samtidig med at han undskyldte over for Irina og datteren Allessia.

- Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skrev DJ'en.

Irina var også selv ude at fortælle, hvordan det var at leve med Morten og hans alkoholmisbrug, og hvordan det fik hende til at tvivle på sig selv.

- Det startede med at være 2 helt forskellige mennesker, når han var ædru og påvirket, men som tiden gik, blev det til den samme… og sommetider var jeg i tvivl om han var blevet besat, for de ting, der kommer ud af deres mund er frygtelige! Det er alkoholen der snakker og det ved jeg nu. Det er næsten ikke til at tro, hvordan personen, som elsker dig og er sød ved dig og kærlig og betænksom, bliver til den helt modsatte og man begynder selvfølgelig at finde fejl ved sig selv – for det kan da ikke kun være dem, skrev Irina i et blogindlæg.

Du kan se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold