Efter utroskab: Fie redder Frederik

Foto: Kaspar Wenstrup

Realityverden har vist sig fra sin mest dramatiske side de seneste par dage. Hovedpersonerne er, som du nok havde gættet, Fie Laursen og Frederik Skovbjerg. 

Derudover har både "Love Island"-vinderen Julie Melsen og hendes roomie "For lækker til love"-deltageren Sarah Amalie Kristiansen også været impliceret, kan man vist roligt sige.

Mange ting er blevet sagt og skrevet om de indblandede realitystjerner i utroskabsdramaet. Èn ting, man nok ikke havde forventet, var, at Fie tager Frederik i forsvar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er Sarah Amalie Kristiansen (yderst til højre med det sorte hår), som Frederik Skovbjerg har været Fie Laursen utro med (Foto: Dan Mariegaard)

Det er dog lige præcis det, der nu er sket. På sin Instagram-profil kommer dronningen af dansk reality med en opfordring til sine fans, som tilsyneladende har sendt ret så grove beskeder i retning af den utro "Ex on the beach"-deltager.

- Jeg vil gerne bede alle stoppe med at sende hate beskeder til Frederik, tak, skriver Fie Laursen på sin Instagram-story, hvor hun henvender sig til sine mere end 300.000 følgere.

I fredags erkendte Frederik Skovbjerg over for SE og HØR, at han har været sin nu ekskæreste Fie utro. Senere kom det frem, at det var med Sarah Amalie Kristian, som boede lige over for TV-parret Sydhavnen i København.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursens besked til sine følgere (Foto: Instagram/Fie Laursen)

Selv om Frederik har været Fie utro - og de to efterfølgende har været ude med riven efter hinanden - har Fie valgt at bede sine følgere om at stoppe med at sende ham beskeder.

Får dødstrusler

På de sociale medier var der flere, der treode, at det var Julie Melsen, som Frederik Skovbjerg havde været Fie Laursen utro med. Men det var som bekendt ikke tilfældet.

- Det gør mig enormt ked af det, at folk tror, at det handler om mig, og at jeg skulle have været sammen med Frederik, sagde Julie til SE og HØR forleden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Julie Melsen vil gerne have en bad boy.

Julie Melsen blev kendt, da hun deltog i TV3-programmet "Love Island" (Foto: Dan Mariegaard)

Rygterne har blandt andet gjort, at Julie er begyndt at modtage dødstrusler. 

- Det er megaubehageligt. Der er folk der truer mig og giver mig dødstrusler på min Instagram. Jeg er taget væk hjemmefra, fordi jeg modtager dødstrusler for noget, jeg slet ikke har gjort, lød det fra "Love Island"-vinderen.

Se det første interview med Fie Laursen og Frederik Skovbjerg:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close