Frederik efter utroskab: - Jeg erkender min fejl

Fie og Frederik mens de stadig var sammen.

Fie og Frederik mens de stadig var sammen.

Foto: Martin Høien

- Jeg erkender min fejl. Det er ikke bare en lille fejl, men jeg kan ikke gøre noget ved det nu, sådan skriver Frederik Skovbjerg nu i et opslag på Instagram.

Torsdag aften kom det frem, at han havde været Fie Laursen utro, og det er det, han nu skriver, var en fejl.

- Jeg kan sagtens stå ved mine fejl og prøve at bearbejde situationen derfra. Alle mennesker kan fejle, skriver Frederik til sit opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet

Samtidig skriver han, at han modtager mange kommentarer fra fans og følgere, og mange af dem må have glemt, at de også selv laver fejl en gang imellem. 

- Tror mange der sidder derude bagved glemmer at de nok selv har lavet en fejl på et tidspunkt i livet. Jeg er blevet en offentlig person, så jeg må bare bide i mig at der sidder en masse mennesker med så usmagelige kommentarer og beskeder, skriver Frederik.

Han nævner også nogle af de episoder fra "Ex on the Beach", hvor Fie selv kyssede med andre fyre, mens hun var sammen med Frederik.

- Folk skal heller ikke tro det har været let for mig se min kæreste overalt på nettet have sex med en fyr, som hun faktisk kyssede udenom med imens vi var kærester. Dernede var det fortalt, at det kun var et enkelt uskyldigt kys, men det var ikke helt det der blev vist på tv, skriver Frederik.

Samtidig ønsker han Fie alt det bedste for fremtiden. 

Fie Laursen har også fortalt, at Frederik har taget den bil, som de har købt sammen. I sit opslag skriver Frederik nu, at Fie selvfølgelig får de penge tilbage, som hun lagde i indskud til bilen. 

FREDERIK BEKRÆFTEDE UTROSKABEN

Torsdag aften bekræftede Frederik selv overfor SE og HØR, at han havde været Fie utro. 

Han slog samtidig fast, det ikke var det, der var årsagen til, at han og Fie var gået fra hinanden. 

- Jeg er jo ikke gået fra hende, fordi jeg har været sammen med en anden. Det overrasker jo ikke nogen, at Fie har de her psykiske problemer, og det har hun også fået bekræftet af en psykiater, at det stammer helt tilbage fra barndommen. Det er sådan set lidt det, det hele bunder i. Det er derfor, at det er gået så galt mellem mig og hende. Hun har de her trust issues, også er det selvfølgelig dobbeltmoralsk af mig at være hende utro, der er ingen undskyldning for det, lød det fra den nykårede singlefyr.

Artiklen fortsætter efter billedet

Fie og Frederik fandt sammen i "Ex on the Beach". (Foto: Kaspar Wenstrup)

Til SE og HØR fortalte Fie efterfølgende, at hun var rystet over Frederiks forklaring.

- Jeg synes, det er fucked op, at han ikke viser nogen former for sympati eller siger undskyld for det, han har gjort. Han sidder jo bare og siger, at det er min egen skyld, at han har været mig utro. Jeg har ingen ord mere, jeg ved nærmest ikke, hvem han er overhovedet, sagde Fie Laursen til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close