Reality3. maj 2019

Hun var utro med Frederik: Jeg skylder ikke Fie noget

Frederik Skovbjerg har afsløret, hvem han har været Fie Laursen utro med. Det drejer sig om realitydeltageren Sarah Amalie Kristiansen, som SE og HØR nu har talt med. Hun har mildest talt ikke det store til overs for Fie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fiesarahamalie.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup, Dan Mariegaard

Sarah Amalie Kristiansen har indtil i dag været et relativt ukendt blad i den danske realityverden. Nu har hun så fået sin ilddåb efter at være blevet smidt ind i et af de største dramaer længe.

Frederik Skovbjerg har for kort tid siden afsløret, at det er hende, som han har været sin ekskæreste Fie Laursen utro med. Nu taler Sarah Amalie ud om det velomtalte sidespring til SE og HØR.

- Min Instagram bommer. Folk skriver, at jeg er en klam luder og spørger, hvordan jeg kunne gøre det. Alt sådan noget lort, siger Sarah Amalie om de mange beskeder, hun har fået.

Hun har ikke tænkt sig at hverken gemme sig eller forsøge at tie det hele ihjel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190325_dm_paradise_premiere_084.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Her sidder Sarah Amalie Kristiansen yderst til højre med det sorte hår (Foto: Dan Mariegaard)

- Jeg lægger ikke skjul på, at vi har været sammen, og jeg står også ved det. Længere er den ikke, lyder det ærligt fra Sarah Amalie, som har deltaget i realityprogrammet "For lække til love", hvor hun var på date med "Love Island"-deltageren Jonas Korsgaard.

Da Fie Laursen fortalte, at Fredeirk har været hende utro, sagde hun, at det var med en af hendes veninder. Den fremstilling kan Sarah Amalie, som altså var sammen med Frederik, ikke genkende.

- Jeg har overhovedet ikke dårlig samvittighed. Jeg var ikke veninder med Fie, selv om hun sidder og siger det, slår realitydeltageren fast.

Iskold

Sarah Amalie, som til daglig bor sammen med vinderen af "Love Island" Julie Melsen og "Paradise Hotel"-deltageren Sarah Tiedt, er mildest talt kold i røven, hvad angår Fie Laursen. Hun bliver ved med at holde fast i, at de to ikke var veninder.

- Så på den måde skylder jeg hende ikke noget, selv om det selvfølgelig er dårlig stil, siger Frederiks forbudte flamme til SE og HØR.

Efter det kom frem, at det er Sarah Amalie, som har været sammen med den utro Frederik Skovbjerg, er hun som sagt blevet bombarderet med beskeder.

- Det påvirker mig ikke rigtig, at folk skriver til mig. Det er nok bare alle Fies små fans, som sidder og skriver. Det er klart, hun er jo stor på de sociale medier. Hendes fans har ondt af hende, og det forstår jeg godt, siger hun.

Fie Laursen fortalte, at hun har fået utroskabet bekræftet af både Frederik og Sarah Amalie. Men udover det er det ikke meget, Fie og Sarah Amalie har snakket sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg.
Fie Laursen og Frederik Skovbjerg.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg nåede at være kærester i lidt over to måneder (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Vi har skrevet lidt sammen om det, og hun har skrevet nogle ting, men det har kun været kort. Jeg har ikke snakket vildt meget med hende, siger hun.

Og det har du heller ikke planer om?

- Slet ikke, slår Sarah Amalie fast.

De fleste af Fies mange følgere og fans troede til at starte med, at det var Julie Melsen, der havde været sammen med Frederik. Det medførte, at Julie ifølge hende selv modtog dødstrusler.

Frygter du ikke, at alle de beskeder, Julie har fået, bliver sendt til dig nu?

- Jo, det kan godt være, at jeg gør det. Men jeg må tage det som det kommer. Der er rimelig meget, der fylder lige nu. Jeg vil bare lade være med overhovedet at svare på det. Der er ikke så meget at gøre, tror jeg, lyder det fra Sarah Amalie til slut.

Sponsoreret indhold