Reality6. maj 2019

WTF: Fie Laursens forældre checker ind i "Ex on the Beach"

Normalt er det ekskærester, der checker ind i "Ex on the Beach", men ikke i aften, hvor Fie Laursens forældre pludselig dukker op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-05-05_kl._17.53.27.png
 Foto: Kanal 4

Nej. Det er ikke en joke. Den er god nok. Fie Laursens forældre checker ind i "Ex on the Beach", og det gør de i aftenens afsnit.

De to er fløjet hele vejen til Mauritius for at medvirke i det vanvittige realityprogram.

Og indtil videre er det for at "godkende" Frederik, der noget overrasket og fuldstændig uforberedt på, hvad der venter ham, er blevet sat i stævne med Fies mor og far, Anette og Eddie.

Og det er han, fordi han, ifølge Fies far, "har datet Fie flere gange", og det er så resulteret i, at forældrene nu lige skal se Frederik an. På Mauritius. I "Ex on the Beach".

- Det er super vigtigt at gøre et godt indtryk af mig selv, siger en smånervøs Frederik, da han sidder ansigt til ansigt med Fies forældre.

Fies forældre er da også interesserede i at finde ud af, hvad det netop var ved Fie, som Frederik faldt for, og her svarer han:

- Hun solgte sig selv skide godt, og jeg blev også solgt, tror jeg.

Og så er Fies mor hurtig:

- TROR DU?!

Om Anette og Eddie Laursen checker ind ind i selve villaen er endnu uvist. Indtil videre er det kun Frederik, der ser ud til at have mødt forældrene - men mon ikke, man har en plan, når man vælger at flyve Laursens-forældrene til Mauritius?

Det finder vi i første omgang ud af i aften, når "Ex on the Beach" sendes på Kanal 4 klokken 22:00.

Indtil da kan du se det småakavede klip af Frederiks første møde med Fies forældre herunder:

null

Sponsoreret indhold