Reality5. maj 2019

Fie Laursen indrømmer: Det var en joke

Fie Laursen afslører nu sandheden om kæmpehittet "Justin", som hun har vundet en pris for
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_1173.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen udgav tilbage i 2017 nummeren "Justin", der handlede om, at hun bare gerne ville sige "ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja" til Justin Bieber.

I aftenens afsnit af "Ex on the Beach" afslører hun sandheden bag hittet, og det sker, fordi Frederik er lidt forvirret over hele Fies sangting - faktisk anede han ikke, at hun lavede musik.

- Vil du høre sandheden om "Justin", som der er aldrig er nogen, der nogensinde har hørt?", spørger Fie Frederik.

- Ja, svarer Frederik

- Justin... Det var joke, og så udgiver vi den, og så vågner jeg dagen efter op til, at den ligger på hitlisterne, og hele Danmark elsker sangen "Justin".

Frederik virker forvirret over hele situationen, men han får da til sidst taget sig sammen til lige at sende en rose i Fies retning.

- Jeg vil bare sige, at jeg synes, at det er en virkelig god sang, siger han.

"Ex on the Beach" sendes i aften klokken 22.00 på Kanal 4.

Iskold luft

"Ex on the Beach" er optaget tidligere på året - og det var før, Fie og Frederik gik fra hinanden under dramatiske omstændigheder.

Selvom bruddet egentligt startede fredeligt, så udviklede tingene sig i en vanvittig retning, hvor Frederik til sidst indrømmede utroskab.

Så gik alting amok, og flere realitydeltagere blev hevet ind i dramaet, der i sidste ende blot drejer sig om Fie og Frederik.

Og nu har Fie fået fjernet den kærestetatovering, de to fik lavet sammen.

Sponsoreret indhold