Risikerer op til 2 års fængsel: Fie meldt til politiet af ekskæresten

Fie Laursen.

Fie Laursen.

Foto: Thomas Laursen

Forholdet mellem Fie Laursen og Frederik Valeur kan bedst kaldes for en særdeles turbulent omgang. Det unge par slog op og fandt sammen igen i tide og utide – og alt imens blev der ikke sparet på hårde ord fra Fies side.

Forleden brød parret så med hinanden igen, og Fie forklarede denne gang – i en tårevædet video – at Frederik var hende utro, og at han var aggressiv over for både hende og deres fælles hund, Lucky.

De ord er ikke faldet i god jord hos Frederik, der nu har valgt at melde hende til politiet for overtrædelse af straffelovens § 268, der handler om bagvaskelse.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Hans (Bjarke Vejby, red) konklusion er, at der et grundlag for en politianmeldelse mod Fie Laursen for overtrædelse af straffelovens § 268 om bagvaskelse. Den lovbestemmelse bruges, når påstande af denne art fremsættes mod 'bedre vidende', skrev Frederik Valeur på sin Instagram for nogle uger siden.

Den anmeldelse er nu kommet, skriver Ekstra Bladet.

Strafferammen for bagvaskelse er op til to års fængsel.

Realitystjernerne havde en fest, da der blev afholdt Reality Awards på Docken i København.

Fie og Frederik mens alt endnu var fryd og gammen. Foto: All Over

Frederik har ellers været sparsom med at udtale sig omkring bruddet, men som følge af de nye anklager fra Fie valgte han for nogle uger siden at sætte ord på det hele.

På sin private instagram har han således delt en længere tekst, som Realityportalen.dk senere bragte. Her skrev han blandt andet, at han ikke ønskede hverken at be- eller afkræfte noget. Han ønskede i stedet at holde bruddet privat:

- Jeg har selvfølgelig også meget på hjertet og brænder for at komme med min version, men jeg ønsker ingen mudderkastning og ikke denne form for dialog, så derfor forbeholder jeg mig retten til ikke at kommentere yderligere, skrev Frederik ifølge Realityportalen.dk i opslaget og tilføjede:

- Husk dog på, at der altid findes mere end én side af samme sag. Jeg har haft mange gode stunder med Fie og af respekt for dette, ønsker jeg hende det bedste fremover, afslutter han.

Det var i begyndelsen af det nye år, at Fie Laursen og Frederik Valeur stod frem og fortalte, at de var et par

Kort tid efter valgte de så at flytte sammen. De boede første i Fies lejlighed i Nordsjælland, inden de flyttede til en lejlighed i Københavns Sydhavn. 

Fie og Frederik: Slog også op i Sunny Beach

Fie og Frederik slog op, da de var på ferie i Bulgarien, og efterfølgende fortalte Fie, hvorfor de havde slået op

- I et forhold er der op- og nedture, og det ved i også godt. Hvis I kigger på min historik af forhold, så har de varet fem måneder og så farvel. Og det er, fordi jeg har en idé om, at det hele skal være perfekt, fortalte Fie i ny YouTube-video

Derfor var det også en udfordring for Fie at tage til Sunny Beach, hvor der hele tiden skete en masse ting. 

- Der er meget, der sker rundt omkring en. Og mange ting, som kan se forkert ud. Mange misforståelser og mange skænderier, fordi man er fuld. Jeg tror bare, at det hele var rigtigt hårdt, og der var en masse skænderier. Jeg valgte impulsivt at slå op, fordi jeg bare var sådan: Jeg kan ikke det her mere. Jeg vil bare hjem til Danmark, fortalte Fie om øjeblikket, hvor hun slog op med sin Paradise-fyr

Allerede et par timer efter mødtes de dog igen. Her havde de begge drukket sig ganske berusede. 

- Vi havde lindret vores følelser med alkohol. Vi mødtes så tilfældigt oppe på værelset, hvor vi endte med at brække os på skift. Vi sad på toilettet og brækkede os på skift, og vi kom ind i sengen, hvor vi fik sovet ud. Der var ikke nogen tvivl om, at det var et alt for hurtigt move, og at vi elsker hinanden, og at vi bare ikke kan leve uden hinanden, fortalte Fie i videoen

Nu ser det så altså ud til, at det er endegyldigt forbi mellem Frederik og Fie.

[node:cta:34749]

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close