Fie Laursen politianmeldt for bedrageri

Fie Laursen.

Fie Laursen.

Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen er blevet meldt til politiet for bedrageri.

Det sker, efter en 13-årig pige ikke har fået den vare, som hun har betalt for på Fies salgsside på Instagram.

Efter flere gentagende forsøg har forældrene til pige valgt at politianmelde den unge blogger.

Det skriver Ekstra Bladet

- Vi skriver til hende flere gange over Facebook, på hendes blog og på opslag, som hun har lagt op på de sociale medier. Men vi får ingen respons overhovedet. Nu er det jo to måneder siden, at min datter betalte for varen, og vi har stadig ikke hørt et eneste ord, selvom vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få kontakt til hende, fortæller faren Mads Westen, der har valgt at anmelde sagen til politiet, til Ekstra Bladet.

Det er på Fies salgsprofil på Instagram, SalebyFie, at salget skulle være foregået.

Artiklen fortsætter efter billedet

Solbrille. 100 kr. Aldrig brugt. Gratis fragt

A post shared by Salebyfie (@salebyfie) on

Ekstra Bladet har billeder af den korrespondance, der har været mellem Fie Laursen og pigen. I alt har pigen betalt 140 kroner til Fie Laursen uden nogensinde at få sin vare. 

- Min datter har jo været afsindigt tosset og ked af det. Hun var simpelthen så skuffet, og hun har følt sig taget i røven for at sige det lige ud. 140 kroner lyder måske ikke af meget for andre mennesker, men min datter er kun 13 år og har brugt sine lommepenge på den her jakke, og så får hun den aldrig, og heller ikke sine penge. Det er simpelthen ikke i orden, siger Mads Westen til Ekstra Bladet
 
Fie er dog afvisende over for, at hun skulle have svindlet nogen. Hun mener at pigen bare kan skrive til hende, så får hun sine penge igen.
 
Korrespondancen, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, viser dog, at køberen har forsøgt at kontakte Fie flere gange, uden at hun har fået noget ud af det. 
 
- Det virker underligt at politianmelde nogen for bedrageri, når de aldrig selv har skrevet til mig. De er da velkomne til at kontakte mig i stedet for, så de kan få deres penge tilbage i stedet for at lave et drama ud af, at posten ikke har leveret. Det kan ske, og når det gør, så får folk deres penge tilbage, skriver Fie Laursen i en sms til Ekstra Bladet.
 
Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen LDN

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close