Reality10. juli 2018

Derfor slog jeg op med Frederik

Tidligere på sommeren var der drama mellem Fie Laursen og Frederik Valeur, da de var på ferie i Bulgarien. Nu forklarer Fie, hvorfor hun slog op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-frederik-01072018.jpg
 Foto: All Over Press

Der var drama mellem Fie Laursen og kæresten Frederik Valeur, da de for et par uger siden var på ferie i Bulgarien.

Her slog Fie nemlig op med Frederik, og efterfølgende delte hun sin nye single-status med hele verden.

Altså lige indtil, at de to var kærester igen dagen efter.

Nu forklarer Fie, hvad det egentlig var der skete i Bulgarien.

- I et forhold er der op- og nedture, og det ved i også godt. Hvis I kigger på min historik af forhold, så har de varet fem måneder og så farvel. Og det er, fordi jeg har en idé om, at det hele skal være perfekt, fortæller Fie i en ny YouTube-video.

Derfor var det også en udfordring for Fie at tage til Sunny Beach, hvor der hele tiden skete en masse ting.

- Der er meget, der sker rundt omkring en. Og mange ting, som kan se forkert ud. Mange misforståelser og mange skænderier, fordi man er fuld. Jeg tror bare, at det hele var rigtigt hårdt, og der var en masse skænderier. Jeg valgte impulsivt at slå op, fordi jeg bare var sådan: Jeg kan ikke det her mere. Jeg vil bare hjem til Danmark, fortæller Fie om øjeblikket, hvor hun slog op med sin Paradise-fyr.

Allerede et par timer efter mødtes de dog igen. Her havde de begge drukket sig en ordentlig skid på.

- Vi havde lindret vores følelser med alkohol. Vi mødtes så tilfældigt oppe på værelset, hvor vi endte med at brække os på skift. Vi sad på toilettet og brækkede os på skift, og vi kom ind i sengen, hvor vi fik sovet ud. Der var ikke nogen tvivl om, at det var et alt for hurtigt move, og at vi elsker hinanden, og at vi bare ikke kan leve uden hinanden, fortæller Fie i videoen.

Du kan se Fies video herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Allerede i løbet af ferien i Bulgarien valgte Fie og Frederik at lægge skænderierne bag sig.

Og på Instagram sluttede parret fred og kaldte sig igen kærester.

- Igår postede jeg at Frederik og jeg havde slået op - og det var forkert af mig at indvolvere jer, før jeg var faldet ned og vi havde haft en chance for at snakke det igennem. Vi er i Sunny Beach - og det er både dejligt og hårdt. Alle forhold har sine kampe og igår slog jeg op med Frederik, hvorfor det ønsker jeg ikke at dele, men det var en beslutning jeg tog for hurtigt og vi har idag snakket ud - og er kærester, skrev Fie. - Det er vigtigt for mig at pointere ingen af os har været hinanden utro hernede, hvilket mange tror, fortsatte hun. - Jeg har før givet hurtigt op på mine forhold pga lidt modstand, men jeg elsker Frederik højere end jeg nogensinde har elsket en kæreste - og jeg vil ikke give op på forholdet. Vi nyder resten af ferien sammen, slapper mere af og så er vi snart hjemme hos vores dejlige hund, som selvfølgelig ikke skal blive “skilsmisse vuf” Vi håber i vil respektere ikke at stille spørgsmål til hvad der er sket, men bare støtte os i at vi er sammen, sluttede Fie. Artiklen fortsætter efter billedet
Det var kun lige i starten af det nye år, at Fie Laursen og kæresten Frederik Valeur stod frem og fortalte, at de var et par. Ved Reality Awards i januar fortalte det, på det tidspunkt, nyslåede kærestepar, at starten på deres forhold havde været en lille smule turbulent, da Fie undervejs skulle en tur til Mexico for at deltage i "Paradise Hotel".

- Hun rejste lige pludselig væk, og jeg forstod ikke rigtigt hvorfor. Jeg fandt så ud af hvorfor, da det blev offentliggjort, at hun var taget til Mexico, fortalte Frederik til SE og HØR.

Men turen til "Paradise Hotel" gjorde også, at Fie vidste, at det var Frederik, hun var vild med.

- Så kom jeg hjem, og så vidste jeg bare, at det var ham, jeg havde tænkt på, fortalte hun. Senere viste det sig, at også Frederik skulle være en del af årets "Paradise Hotel".

Du kan se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

Sponsoreret indhold